CONSULTANTUL ANDREEA SZABO: "Programul Start-up Nation ar putea trece în 2018 de la stadiul de Trabant la cel de Mercedes"

D.I.
Companii / 16 februarie 2018

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Andreea Szabo, general manager la Commonwealth Consulting, apreciază că programul "Start-Up Nation" ar putea suferi o îmbunătăţire considerabilă anul acesta, dacă ministrul pentru Mediul de Afaceri îşi va pune în aplicare reforme în diverse etape ale implementării, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Andreea Szabo a declarat: "Programul Start-up Nation 2017 înaintează cu viteză mică şi cu consum mare de energie, asemeni unui Trabant. Dacă Ministrul Oprea se ţine de cuvânt şi pune în practică ideile pe care şi le-a asumat astăzi, ca urmare a discuţiilor cu noi, consultanţii, Programul Start-up Nation ar putea trece în 2018 de la stagiul de Trabant la cel de Mercedes"

Potrivit sursei citate, ministrul Radu Oprea şi alţi responsabili din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat s-au întâlnit astăzi, cu mai mulţi consultanţi care au gestionat proiecte în programul Start-Up Nation pentru a discuta "eventuale măsuri de îmbunătăţire a sistemului", în ediţia din acest an.

În acest sens, Andreea Szabo susţine că în cadrul reuniunii s-a ajuns la o serie de concluzii, printre care: "ministerul îşi doreşte finanţarea a 10.000 de proiecte în sesiunea din 2018; sesiunea de deschidere a înscrierilor va începe, cel mai devreme, în aprilie sau în iunie, după rectificarea bugetară; planul de afaceri din 2018 va fi, cel mai probabil, simplificat faţă de cel din 2017; grila de evaluare a proiectelor va ramane aceeaşi; procedurile de evaluare şi implementare vor fi uniformizate la nivelul agenţiilor; nu toate proiectele de pe lista de aşteptare din 2017 vor primi finanţare; nu în ultimul rând, ministerul va ţine cont de propunerile înaintate de consultanţi şi va organiza periodic sesiuni de consultări pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a programului în 2018".

În cele din urmă, Szabo afirmă: "Cele mai multe dintre propunerile pe care le-am înaintat ministrului vizează măsuri unitare de evaluare şi implementare în cadrul Agenţiilor pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului, la care se adaugă idei de eficientizare a proceselor de evaluare, contractare, implementare şi monitorizare a proiectelor depuse".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Un general manager de asemenea amploare nu cred ca ar trebui sa cerseasca atentie pe mici grupuri de facebook pentru a "atrage clienti". Un general manager s-ar ocupa de chestii inalte ca responsabilitati mari, nu de pescuit clienti pe facebook.

    Multumesc !  

    1. După ce Andreea consumă energie și timp să dea indicații și să ajute beneficiari în mod gratuit, se mai găsesc deștepți ca tine să comenteze...

      E general manager la firma ei cu asociat unic si 1 amgajat. De ce esti hater?

      Dupa ce ca ne ajuta pe toti pe facebook, gratis. :D 

      Cu atat mai bine pentru toti, este faptul ca se discuta in aceste grupuri mici. Asa , orice necunoscator, sau putin cunoscator isi poate face o idee despre program. Felicitari consultanrilor care se impluca si isi fac treaba bine si corect!

      Andreea Szabo nu cerseste clienti. Andreea Szabo a postat GRATIS un ghid de implementare Start-Up Nation 2017 complet.

      E o diferenta, dar parerea dumneavoastra e respectata. 

      Bogdan E.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb