CONTAKT: Peste jumătate dintre români preferă husele de telefon transparente sau negre

S.B.
Companii / 23 martie 2021

Peste jumătate dintre români preferă husele de telefon transparente sau negre

Peste jumătate dintre clienţii care achiziţionează o husă pentru telefon aleg varianta transparentă din dorinţa de a evidenţia culoarea de bază a telefonului sau optează pentru huse negre, pentru un aspect business sau elegant, potrivit unui comunicat al companiei Contakt.

În ceea ce priveşte materialele pe care românii le preferă atunci când cumpără o husă de protecţie a dispozitivului mobil, pe primul loc se află siliconul. De asemenea, există şi o categorie de clienţi care caută o protecţie superioară şi aleg husele din materiale mai rezistente, precum variantele standard din plastic sau plastic cu inserţii metalice.

Din datele colectate de retailer, cei mai mulţi dintre clienţi sunt atenţi la calitatea produsului în momentul achiziţiei unui huse de protecţie, fiind dispuşi să plătească un preţ mai mare în cazul unor produse cu funcţionalităţi multiple care le asigură o siguranţă mai mare.

Totodată, femeile optează mai mult pentru produsele cu un design aparte, creativ, în timp ce bărbaţii sunt mai atenţi la utilitatea produsului decât la modelul acestuia.

"Din experienţa noastră, cei mai mulţi clienţi optează pentru o variantă simplă, elegantă a husei de telefon şi aleg non-culori: negru sau varianta transparentă care scoate în evidenţă culoarea originală a telefonului. Pentru cei care îşi doresc un model mai creativ oferim o gamă diversificată în culori de bază, calde, plăcute privirii, dar şi modele diferite ca şablon sau chiar pictograme imprimate. Pentru a identifica mai uşor produsul potrivit pentru ei atât în ceea ce priveşte materialul, cât şi designul, clienţii pot testa toate husele pe loc, în toate cele peste 200 de magazine din reţeaua Contakt", a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.

Conform reprezentanţilor companiei, clienţii vor regăsi primăvara aceasta în oferta Contakt o gama variată de modele de huse asortate sezonului, în culori calde (galben, oranj sau roşu) dar şi culori vii, precum verde, albastru sau violet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb