Conturile Primăriei Bucureşti vor fi blocate de luni

S.B.
Miscellanea / 30 iulie 2020

Conturile Primăriei Bucureşti vor fi blocate de luni

Conturile Primăriei Bucureşti ar urma să fie blocate de luni, de omul de afaceri Costică Constanda, ca urmare a unei decizii definitive prin care acesta trebuie să primească de la primărie 115 milioane de euro despăgubiri, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, Gabriela Firea a anunţat, la începutul şedinţei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că a primit o notificare potrivit căreia pe 3 august vor fi blocate complet conturile Primăriei Capitalei, dacă nu va fi plătită suma de 115 milioane de euro avocaţilor familiei Constanda sau Primăria să accepte darea în plată a unei suprafeţe de teren de 15.000 de metri pătraţi din Cartierul Francez.

"Suntem notificaţi că pe data de 3 august, conturile Primăriei Capitalei vor fi blocate în totalitate, nu vom mai putea face plăţi nici pentru domeniul medical, nici pentru domeniul social, nici pentru subvenţii la transportul public, la termoficare şi nici în celelalte domenii de activitate. Sunt procese care durează de 16 ani de zile. Trebuie să plătim 115 milioane de euro avocaţilor, reprezentanţilor familiei Costanda, cu o sentinţă judecătorească definitivă şi irevocabilă. Am fost notificaţi că dacă nu se acceptă darea în plată în sensul - această sumă de 115 milioane de euro să fie transformată într-o suprafaţă de teren din Cartierul Francez, ori dăm toţi banii deodată, dacă nu, pe 3 august se închid conturile Primăriei Capitalei", a declarat Firea..

Pentru a nu fi afectat bugetul Capitalei, primarul Gabriela Firea a propus un proiect de hotarâre privind darea în plată a unui teren de 15.000 de metri pătraţi în Satul Francez, potrivit Digi24.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. vine base la primarie si rezolva problema cu costanda, ca intre baieti destepti! doar se cunosc. il mai aduc si pe videanu sa stea si el la masa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb