COPREŞEDINTE ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI: Principele Nicolae, "confiscat de politicieni şi interlopi, apropiaţi fostului preşedinte"

Alexandru Costea
Miscellanea / 20 octombrie 2015

Marilena Rotaru, copreşedinte al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, afirmă, într-un mesaj publicat pe Facebook, că Regele Mihai i-a retras nepotului său Nicolae titlul de "Principe al României" şi calificativul de "Alteţă Regală" pentru că acesta din urmă a fost "confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni şi interlopi, apropiaţi fostului preşedinte".

Aceasta povesteşte că, zilele trecute, într-o convorbire cu principesa Margareta, a primit "un mesaj din partea Majestăţii Sale". "Stăpânindu-şi cu greu propriile emoţii, Alteţa Sa Regală mi-a transmis dorinţa Regelui de a-mi spune personal ceea ce a dus la decizia din 10 august 2015", a precizat Marilena Rotaru, care a adăugat că se simte datoare să împărtăşească acest mesaj, deşi nu are niciun "mandat" din partea regelui sau a principesei Margareta.

"În spatele chipului de care ne-am ataşat afectiv, în care ne-am pus speranţele gândind în timp continuarea regalităţii şi a monarhiei române, lucrau forţe menite să coboare în cele mai întunecate unghere imaginea Regelui şi a Casei Regale a României. Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni şi interlopi, apropiaţi fostului preşedinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule, Nicolae a devenit, acceptând, fără să-şi dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită", a scris Marilena Rotaru.

Aceasta afirmă că "naivitatea, faptul că nu a putut avea din copilărie educaţia menită unui viitor moştenitor al Coroanei, neacceptarea rigorilor impuse de noul statut, celebritatea enormă câştigată într-un timp extrem de scurt, ca urmare a simplei sale prezenţe fizice, nonconformismul dus dincolo de limitele care pot fi acceptate, l-au identificat ca fiind arma perfectă cu care putea fi atacată din nou Casa Regală".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ......Nicolae a devenit, acceptând, fără să-şi dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită", a scris Marilena Rotaru.

    Daca-i asa/ nu-si da seama; este foarte bine, nu merita altceva pentru ca nu are "os" de monarhist. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb