CORONAVIRUS: Există trei tipuri de COVID-19 lung, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie

V.G.
Miscellanea / 1 august 2022

Există trei tipuri de COVID-19 lung, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie

Există trei ''tipuri'' diferite de COVID-19 lung, potrivit cercetătorilor britanici, relatează astăzi DPA, conform Agerpres.

Experţii de la King's College din Londra au declarat că ar exista trei "subtipuri" ale COVID-19, fiecare cu propriul set de simptome.

Cercetătorii au examinat 1.459 de pacienţi care trăiesc cu COVID-19 lung - definiţi de autorii studiului drept persoane care prezintă simptome timp de cel puţin 84 de zile după infectare - şi care au luat parte la studiul Zoe Health.

Versiunea prepublicată a studiului, dată publicităţii de medRxiv, susţine că persoanele cu COVID-19 lung ar fi împărţite în trei grupuri principale.

Primul îi include pe indivizii cu simptome neurologice, inclusiv oboseală, gândire înceţoşată şi dureri de cap - întâlnite cel mai frecvent în rândul celor care s-au infectat la momentul la care tulpinile dominante erau alfa şi delta.

Al doilea grup include pacienţii cu simptome respiratorii, inclusiv durere în piept şi dificultăţi de respiraţie. Aceste simptome au fost mai frecvente în rândul celor infectaţi în timpul primului val de coronavirus.

Pacienţii din ultimul grup se confruntă cu o gamă variată de simptome, inclusiv palpitaţii cardiace, dureri musculare şi schimbări la nivelul pielii şi părului, potrivit King's College.

Potrivit cercetătorilor, aceste trei subtipuri au fost evidente în toate variantele.

"Aceste date arată în mod clar că sindromul post-COVID-19 nu este o simplă afecţiune, ci pare să aibă mai multe subtipuri", a declarat autoarea principală a studiului, dr. Claire Steves, de la King's College din Londra.

"Înţelegerea cauzelor care stau la baza acestor subtipuri poate ajuta la găsirea strategiilor de tratament. În plus, aceste date subliniază necesitatea ca serviciile de lungă durată pentru COVID-19 să încorporeze o abordare personalizată sensibilă la problemele fiecărui individ", a adăugat ea.

Dr. Liane Canas, de la aceeaşi universitate londoneză, de asemenea autoare principală a cercetării, a adăugat: "Aceste perspective ar putea contribui la dezvoltarea diagnosticului şi tratamentului personalizat pentru aceste persoane".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Foarte bine Bursa ca ati dat acest tip de studiu..... O auzeam acum cateva zile pe dr Beatrice Mahler care la TV isi declara surpriza ca atat de multi vindecati de faza acuta de Covid, sufera de sechele de covid lung...... Vai vai... ce surpriza.... Dar care se stia de mult timp, studiile afirmau ca pana la 1 din 3 vindecati are asa ceva.... si se stia din 2021, pe la inceput.

     

    Sunt complet iresponsabili sosocii care se opuna vaccinarii si restrictiilor pentru ca isi obtin ei imunitatea naturala si apoi sufera ca prostii de covid-lung. Si mai si mor destui.

    Sunt complet iresponsabili si politicienii care acum nu mai vor sa faca niciun fel de recomandari sau restrictii. Si lasa populatia prost informata sa creada ca totul este in regula, "o raceala simpla, un guturai". Acum au devenit cu totii "sosoci". Si politicieni, si patronate, sefi la birou care se opun lucrului de acasa, mastii in birouri, etc. Avem acum faza a doua a pandemiei... o prostie molipsitoare. 

    1. Vaccinați-vă în continuare, dacă chiar considerați necesar si aveți incredere intr-un ser experimental, cu efecte adverse și perverse:) ca tulburările hormonale la femei. Sunt o groază de cazuri dar e subiect tabu:)

      Lăsați sosocii în pace, au avut dreptate în "prostia" și încăpățânarea lor. Urma scapă turma. 

      De imunizați ce au fost, conform propagandei, vaccinații se molipsesc acum unii de la alții, fără restricții:) și în ciuda recomandărilor medicale:) 

      Cine nu reușit nici acum să iasă din panica covidiană, să se restricționeze singur și să nu mai iasă din casă, dacă își permite. 

      Vaccinul ofera o sansa la viata celor fragili. Doar lor trebuia sa le fie recomandat (si nu obligat). Pentru ceilalti nu face aproape nimic pentru a evita covidul-lung si deci sechelele potential grave asupra sanatatii.

      Cat e mortalitatea Covid in tara sosocilor dacopati? Suficienta ingroapa turma.

      Toți care au avut, săracii, comorbiditati grave, dar au fost testați pozitiv, au avut oficial ca motiv al decesului, covidul. Iar testele nu sunt sigure deloc, au recunoscut asta chiar americanii. Marje mari de eroare.

      Acum relevante sunt statisticile din țările cu procent foarte mare de vaccinați. Număr mare de infectați (incomparabil mai mare decât la noi) și decese, din păcate, pe măsură. Se moare și cu vaccin cu tot. 

      În România ar trebui să ne îngrijoreze mai mult statisticile la cancer și atacuri de cord.

      Probabil suntem fruntași. 

    Teoriile vacciniste au dat rateu. Au murit in draci oameni vaccinati cu 3-4 doze, semn ca boala nu tine cont de statutul vaccinist si nici nu faci forme mai usoare cum afirma Martorii lu Covid.

    Practic te imbolnavesti si mori in functie de starea de sanatate pe care o ai, cu sau fara Covid.

    Vremea vaccinismului a apus ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb