COS ajunge la afaceri de aproape 23 de milioane de euro în T4 2021

Comunicate de presă / 18 octombrie 2021

COS ajunge la afaceri de aproape 23 de milioane de euro în T4 2021

COS raportează afaceri de aproape 23 milioane EUR la nivelul trimestrului al IV-lea din 2021, reprezentând contracte de consultanţă, design interior şi amenajare completa pentru spaţii de interior, în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020. Totodată, compania continuă expansiunea regională, prin inaugurarea unei noi reprezentanţe la Iasi, având în vedere dezvoltarea accelerată înregistrată în ultimii ani în zona de est a ţării, conform unui comunicat remis redacţiei.

75% din business-ul COS în 2021 provine dinspre segmentul de birouri, domeniul principal de activitate al COS [Corporate Office Solutions], cererea provenind în principal din partea unor mari companii care activează în industrii precum software / IT&C, servicii financiare şi consultanţă, companii cu activităţi online. Se înregistrează însă o cerere din ce în ce mai crescută din partea altor segmente noi din piaţă, care încep să investească agresiv în spaţiile de interior, având în vedere noile cerinţe privind siguranţa şi sănătatea ocupanţilor.

"Sectorul medical (spitalele şi clinicile publice şi private), cel educaţional (în special şcolile private) sau sectorul ospitalităţii (hoteluri dar şi restaurante) au început să investească din ce în ce mai mult în designul şi amenajarea spaţiilor interioare, atât ca urmare a noilor tendinţe sanitare şi preocupării pentru wellbeing, cât şi din punct de vedere al competiţiei din ce în ce mai crescute. Designul şi confortul oferit în spaţiile interioare au devenit elemente puternic diferenţiatoare pentru clientul final, având în vedere competiţia din ce în ce mai crescută între jucătorii activi pe aceste segmente," declară Christophe Weller, fondator COS.

Alături de reprezentanţa oficială din Bucureşti şi de cele două birouri regionale din Timişoara şi Cluj, COS a inaugurat recent o nouă reprezentanţă la Iaşi, în United Business Center 3.

"Toate transformările prin care trece mediul de business în general şi modul în care se dezvoltă România la nivelul oraşelor regionale reprezintă oportunităţi pentru COS. Românii sunt din ce în ce mai preocupaţi de design, de îmbunătăţirea confortului interior al spaţiilor şi vedem o preocupare din ce în ce mai crescută pentru calitate. Preţul nu mai este principalul diferenţiator în piaţă, iar factori precum eficienţa şi siguranţa spaţiilor câştigă din ce în ce mai mult teren," adaugă oficialul COS.

COS numără aproape 100 de angajaţi la nivelul întregii ţări şi derulează o campanie continuă de recrutare, în condiţiile în care şi domeniul amenajaăilor interioare se confruntă cu o lipsă acută de specialişti şi forţă de muncă calificată.

În 2020 şi 2021, COS a semnat proiecte cumulând un total de peste 160.000 mp, pentru mari companii mulţinationale (fit-out spaţii de birouri), clinici şi spitale, şcoli private, companii din sectorul de ospitalitate (hoteluri şi restaurante).

Activă pe piaţa locală din 1998, COS [cu denumirea iniţială Corporate Office Solutions] este una dintre primele companii - integrator de soluţii de amenajare a interioarelor înfiinţate în România. Pe segmentul de fit-out de birouri este lider de piaţă, cu un portofoliu de peste 2.000 mari companii pentru care semnează amenajarea sediilor şi reprezentanţelor oficiale. Între cele mai reprezentative sedii de birouri realizate de COS se numără sediile Microsoft, KPMG, Accenture, NTT, Porsche Engineering Cluj, Google, Nestle, Reckitt Benckiser, Secom, Takeaway Bucureşti, MHP Cluj, Sector Labs Cluj, MHP şi Mass Mutual la Record Park Cluj, Cognizant la Hexagon Bus Park Cluj.

COS deţine parteneriate exclusive în România cu furnizorii Steelcase şi Interface, lideri internaţionali pe segmentele de mobilier, respectiv soluţii pentru pardoseli, dar şi cu fabrici, furnizori şi producători locali de soluţii personalizate de mobilier, pardoseli sau decoraţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb