"COS Mechel" Târgovişte - pierderi de 8,774 milioane lei

R.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 august 2006

Societatea COS Mechel Târgovişte a înregistrat în primul semestru al acestui an pierderi de 8,774 milioane lei, în condiţiile în care veniturile totale ale companiei s-au cifrat la 298,922 milioane lei, iar cheltuielile la 307,697 milioane lei, potrivit raportului financiar transmis Bursei de Valori Bucureşti. Cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 294,824 milioane, iar veniturile din exploatare au totalizat 292,762 milioa-ne lei, şi cele financiare 6,159 milioane lei. La 30 iunie 2006, COS Mechel avea de recuperat creanţe în valoare de 77,704 milioane lei şi de achitat datorii de 206,468 milioane lei, datoriile ce trebuiau plătite într-o perioadă de un an - 145,865 milioa-ne lei.

Societatea avea la data menţionată plăţi restante în valoare de 17,572 milioane lei, din care 10,9 milioane lei către furnizori, 2,481 faţă de bugetul asigurărilor sociale şi 4,117 milioane lei impozite şi taxe neplătite la termen.

COS Mechel Târgovişte produce şi comercializează o gamă largă de produse sub formă de semifabricate şi bare forjate, semifabricate şi produse laminate, produse trase şi bandă electrotehnică cu grăunţi neorientaţi. Prin profilul său de fabricaţie, societatea este unic producător în România de oţeluri de scule, oţeluri rapide, bandă electrotehnică, livrând totodată o gamă importantă de oţeluri inox, oţeluri pentru automobile şi tractoare, oţeluri pentru industria de rulmenţi, organe de asamblare, industria electrotehnică, necesare pieţei interne, având şi un disponibil important pentru export, în special în gama oţelurilor speciale.

Şi pe plan extern COS a reuşit să câştige o serie de clienţi importanţi, deveniţi în timp clienţi tradiţionali. Combinatul asigură cu oţeluri speciale pieţele tradiţionale din Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Bulgaria, Iugos-lavia, Franţa, Austria, Ungaria şi cu oţeluri comerciale pieţele din SUA, Orientul Apropiat şi Îndepărtat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb