COSMOTE extinde acoperirea GSM în toate staţiile de metrou din Bucureşti

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 24 iulie 2007

COSMOTE România anunţă finalizarea în timp record a proiectul de extindere a acoperirii reţelei GSM în toate cele 42 de staţii de metrou din Bucureşti.

Reţeaua COSMOTE care deserveşte metroul bucureştean are la bază o tehnică de proiectare inovatoare, care permite dezvoltarea capacităţii cu intervenţii minime la nivelul infrastructurii respective.

"COSMOTE îşi va continua planul agresiv de investiţii în extinderea acoperirii reţelei GSM, pentru a oferi servicii de calitate peste tot unde românii călătoresc, muncesc şi locuiesc. Mai mult, compania majorează şi capacitatea reţelei din marile oraşe pentru a răspunde nevoilor unei baze de clienţi în continuă creştere. Până la sfârşitul anului, reţeaua COSMOTE va acoperi 97% din populaţie şi 87% din teritoriu, fiind astfel cea mai moderna şi extinsă din Romania", declară Lampros Iskos, Director Executiv Dezvoltare Reţea şi Operaţiuni, COSMOTE.

Metroul bucureştean este tranzitat în fiecare zi de aproximativ 600.000 de oameni, estimările indicând o creştere de 10% a numărului de călători, în fiecare an.

Proiectul de acoperire a reţelei GSM de la metrou a fost livrat în mai puţin de un an, timp record pentru piaţa din România, într-o manieră similară ritmului alert în care a fost realizată acoperirea COSMOTE la nivel naţional. În prezent, COSMOTE oferă acoperire pentru aproape 97% din populaţia României şi 84% din teritoriu, utilizând cele mai moderne echipamente ale unor furnizori de renume, precum Ericsson, Siemens şi Alcatel.

Un număr de peste 250 de profesionişti lucrează în echipa departamentului de Dezvoltare a Reţelei şi Operaţiuni a COSMOTE România.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb