Counsel Group Frankfurt l-a numit pe Alexandru Sgâncă în funcţia de Country Manager

Companii / 5 ianuarie 2021

Counsel Group Frankfurt l-a numit pe Alexandru Sgâncă în funcţia de Country Manager

Începând cu luna noiembrie, 2020, Counsel Group Frankfurt, compania cu acţionariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii şi soluţii software anunţă numirea lui Alexandru Sgâncă în funcţia de Country Manager România, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Alexandru Sgâncă are o experienţă de peste 12 ani în domeniul software, dobândită în cadrul METRO SYSTEMS România, ultima poziţie fiind de Engineering Manager. În ultimii ani, Alexandru a fost responsabil de strategia domeniului de Platform Engineering, coordonând o echipă de 26 de specialişti menită să furnizeze servicii de integrare şi de platformă echipelor de dezvoltare şi livrare de produse software. Valoarea pe care aceste servicii o aduc pentru companie se reflectă în eficientizarea timpului de lucru pentru dezvoltatori, în creşterea securităţii şi micşorarea timpului de implementare a produselor software în mediul productiv.

"Experienţa lui Alex în cadrul unei organizaţii care a reuşit una din dintre cele mai dificile transformări organizaţionale şi-a dovedit valoarea adăugată foarte rapid şi la câteva luni de la preluarea rolului de Integration Business Unit Manager. Counsel Group Frankfurt România l-a nominalizat pe Alex ca următorul Country Manager România. Am încredere în Alex că poate susţine organizaţia în următoarea etapa de creştere, respectând şi promovând valorile CGF: încredere, diversitate şi sinergie, creştere personală şi profesională, grijă faţă de colegi şi faţă de clienţi" susţine Mircea-Victor Voiteanu, Managing Partner, CGF.

"Am lucrat cu o mare implicare şi plăcere pentru Metro Systems România, sunt foarte determinat să fac acelaşi lucru pentru Counsel Group Frankfurt România. Aici mă voi concentra pe îmbunătăţirea şi consolidarea proceselor interne, pe dezvoltarea unui centru de excelenţă în integrare şi pe extinderea biroului local de la Iaşi, unde ne dorim o creştere a numărului de angajaţi, de la 25 la 100, în 2021. Avem o echipă frumoasă şi performantă, pornim cu entuziasm în noul an spre îndeplinirea obiectivelor.", explică Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF.

Anterior, funcţia de Country Manager România a fost deţinută de către Mircea-Victor Voiteanu, fondatorul român al Counsel Group Frankfurt România, care a preluat rolul de Business Development Executive şi se va ocupa de dezvoltarea de new business şi extinderea internaţională a organizaţiei către Ungaria şi Emiratele Arabe Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb