COVID-19, FĂRĂ EFECTE LA NIVELUL PRODUCĂTORULUI NAŢIONAL DE GAZE Romgaz, activitate la parametri normali

G.M.
Ziarul BURSA #Companii / 18 martie 2020

Romgaz, activitate la parametri normali

Activitatea companiei Romgaz se desfăşoară în condiţii normale, fără ca societatea să fie afectată în prezent de evoluţia pandemieri de Covid-19, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei. Compania se axează pe atingerea intelor incluse în propunerea de buget, chiar i în situa ia actuală. Romgaz cooperează cu autorităţile şi întreprinde măsurile necesare pentru a asigura siguran a personalului şi continuitatea activităţii.

Având în vedere situa ia actuală generată de pandemia de Covid-19, conducerea firmei analizează permanent efectele acesteia asupra activităţii companiei. Pentru a preîntâmpina o eventuală diminuare a activită ii economice cu consecin e în consumul de gaze naturale, pe termen scurt, se are în vedere injecţia gazelor naturale şi amânarea livrărilor spre perioada de iarnă.

Din punctul de vedere al produc iei, se are în vedere desfă urarea activită ii în condi ii de normalitate. În cazul izbucnirii unui focar de infecţie într-un punct de lucru, există alternative de preluare a activită ii de către structurile cele mai apropiate. În cazuri excepţionale impuse de autorităţi, situaţia din teren poate fi diferită. Deocamdată starea de normalitate, responsabilitate şi conştientizare guvernează desfăşurarea activităţilor de producţie din teren.

Investiţiile însă, pot înregistra întârzieri, independent de voinţa companiei, deoarece rela ia cu ter ii furnizori în aceasta perioadă se desfă oară în condi ii de stare de urgen ă declarată la nivel na ional. În aceste condiţii, compania asistă la o reducere a activită ii firmelor contractante sau chiar la închiderea fabricilorn din ţările afectate de pandemie, închiderea grani elor, ceea ce presupune imposibilitatea de a transporta materia primă sau echipamentele necesare, reducerea activită ii firmelor i a activităţii din birouri, lipsa personalului contractorilor ca urmare a situaţiilor de izolare sau carantină, limitări pe plan logistic impuse de starea de urgen ţă.

Romgaz depune eforturi pentru a diminua efectele Covid-19 atât la nivelul activită ii companiei, cât şi pentru a reduce la minimum riscul îmbolnăvirii angajaţilor. În acest sens, reprezentanţii companiei susţin că se iau continuu măsuri pentru siguran a angajaţilor, fiind asigurate condiţii de muncă în ture şi posibilitatea muncii de acasă cât şi derularea în condiţii optime, normale a activităţilor de bază.

În acest context, compania face un apel public la calm şi responsabilitate pentru depăşirea cu bine a actualei situaţii şi pentru limitarea la maximum a efectelor negative asupra activităţii companiei şi economiei în ansamblul său, şi asigură popula ia şi agenţii economici că nu vor fi probleme în desfăşirarea relaţiilor contractuale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai oameni buni, voi nu mai stiti sa corectati articolele pe care la postati on-line?? va faceti de rusine, cu toate ca sursa articolului a scris foarte corect comunicatul nici macar un copy/paste sanatos nu mai sunteti in stare sa faceti??? Rusine Bursa, mare ziar si voi ce sa mai zic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb