CRAME "Carl Reh Winery" deţine 10-15% din piaţa vinurilor de înaltă clasă

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Frăţia Vinului / 29 octombrie 2010

"Carl Reh Winery" deţine 10-15% din piaţa vinurilor de înaltă clasă
  • document ataşat FRĂŢIA VINULUI
    apasă aici pentru a descărca.

    Ţintirea continuă către îm-bunătăţirea şi creşterea performanţelor, precum şi comunicarea eficientă a brandurilor şi valorilor şi a pasiunilor care le nasc reprezintă principalele elemente pe care se bazează strategia companiei "Carl Reh Winery" pentru depăşirea crizei economice.

    Dragoş Dumitru, director de export în cadrul societăţii, ne-a precizat că o mare importanţă pentru succesul companiei o au, printre altele, cunoaşterea rolului oamenilor, a relaţiilor dintre ei şi a lucrului în echipă, dar şi subordonarea în faţa calităţii, implicarea cu pasiune în toate activităţile legate de viticultură, vinificaţie, adminis-traţie, marketing, vânzări şi dis-tribuţie.

    Potrivit domniei sale, în ultimul timp, societatea a redus şi a optimizat unele costuri, fără a fi nevoie să micşoreze preţurile sau capacitatea de producţie. Investiţiile majore din acest an ale companiei au vizat promovarea şi în viitor societatea intenţionând să in-ves-tească în marketing şi promovare.

    Având o cotă de piaţă de 10-15% pe segmentul vinurilor de înaltă clasă, "Carl Reh Winery" produce în proporţie de 7-10% vin premium şi super premium. Totodată, compania exportă o parte din producţia sa în Germania, Polonia şi Spania. Preţurile recomandate de producătorul de la Oprişor se situează între 8,5 şi 1.200 de lei, după cum ne-a spus Dragoş Dumitru.

    Compania a fost înfiinţată în anul 1994, de "Reh Kendermann" GmbH, din Germania şi, în prezent, are 246 de angajaţi.

    Situată la 15 kilometri de Dunăre, în satul Oprişor, crama "Carl Reh Winery" a fost creată în ideea de a produce vinuri de calitate superioară, cu un profil nou şi unic, care să difere de orice alt produs existent pe piaţa din România, ne-au spus reprezentanţii companiei. Potrivit acestora, esenţa şi filozofia societăţii sunt reprezentate de "dragostea pentru vin, care se împleteşte cu cu cele mai bune practici şi experienţa de a folosi cele mai moderne tehnologii de fabricare a vinului".

    Prima podgorie a "Carl Reh Winery" a fost înfiinţată în anul 2001, în urma replantării vechilor vii care rămăseseră pe dealurile Golul Drancei, din judeţul Mehedinţi. "Acesta a reprezentat începutul unui program complet de replantare a 350 de hectare de vie, iar în următorii ani au aparut şi primele vinuri < Carl Reh Winery > pe piaţa românească", ne-au mai precizat reprezentanţii societăţii.

    Fiind unul dintre cei mai mari exportatori de vinuri de la noi, "Carl Reh Winery" a produs o serie de vinuri care au fost premiate pentru calitate, în competiţii naţionale şi internaţionale.

    Producător şi importator deopotrivă, pe lângă produsele proprii, compania mai distribuie şi vinuri ale unor societăţi internaţionale cu renume, cum ar fi "Reh Kenderman", "Lindemans", "Rosemount", "Penfolds" şi "Beringer".

    Târg de echipamente pentru viticultură, în Franţa

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    14 Aug. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9761
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
    Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    hipo.ro
    energyexpo.ro
    roenergy.eu
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb