Cristian Boureanu ar putea fi exclus din PNL

Ziarul BURSA #Politică / 13 decembrie 2005

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), premierul Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că deputatul Cristian Boureanu confundă politica cu "bîrfa politică" şi refuză să-şi asume propriile gesturi. "Diferenţa dintre ce crede el că este politica şi ce cred eu că este politica este diferenţa între bîrfa politică şi asumarea gesturilor politice", a spus Tăriceanu. El a reafirmat că Boureanu, dacă are nume sau date în sprijinul afirmaţiilor sale privind existenţa unor negocieri PNL-PSD, trebuie le facă publice. "Nu ştiu dacă este vorba de curaj, l-am rugat toţi, eu am insistat, dar este vorba că nu are argumente serioase şi asta îl face să fie reţinut", a afirmat preşedintele PNL. Tăriceanu a precizat că a văzut aşa-zisele stenograme ale PSD atunci cînd le-a văzut toată lumea, avertizînd că dacă Cristian Boureanu va continua să facă declaraţii care să încalce statutul PNL ar putea risca excluderea din partid.

"În măsura în care aceste declaraţii vor stîrni în continuare încălcări ale statutului mai are un singur pas de făcut şi am impresia că se grăbeşte să-l facă", a spus preşedintele PNL.

Deputatul Cristian Boureanu a fost suspendat din PNL pe o perioadă de un an pentru că nu şi-a probat afirmaţiile referitoare la faptul că PNL ar fi negociat cu PSD. Ulterior, Boureanu a declarat că preşedintele liberal a păstrat timp de trei zile pe biroul său stenogramele PSD fără a le face publice şi că ar fi ştiut de aşa-zisele negocieri purtate de unii liberali cu PSD.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb