CRYPTOCOIN.PRO: Cererea pentru serviciul de lansare de noi criptomonede s-a triplat în 2021

S.B.
Miscellanea / 11 ianuarie 2022

Cererea pentru serviciul de lansare de noi criptomonede s-a triplat în 2021

Cererea pentru serviciul de lansare ICO (ofertă iniţială de monede) s-a triplat în 2021 comparativ cu anul anterior, pe fondul apariţiei a tot mai multe proiecte bazate pe tehnologia blockchain, potrivit unui comunicat al CryptoCoin.PRO, remis astăzi redacţiei.

În decursul acestui an, CryptoCoin.PRO a înregistrat peste 30 de solicitări din partea startup-urilor care au dorit să îşi lanseze propria criptomonedă, dintre care un sfert sunt companii româneşti.

Conform reprezentanţilor companiei, cei care apelează la soluţia şi asistenţa CryptoCoin.PRO pentru crearea şi lansarea propriei criptomonede printr-un ICO, doresc să valorifice acest activ în scopul atragerii de capital pentru dezvoltarea proiectelor derulate, acoperind astfel nevoia acestora de lichiditate. Acest lucru este posibil prin listarea criptomonedei respective pe platforma de exchange a CryptoCoin.PRO şi organizarea uneia sau mai multor runde de vânzare de criptomonede către utilizatorii interesaţi.

Soluţia oferită de CryptoCoin.PRO oferă posibilitatea utilizatorilor de a achiziţiona criptomoneda nou-lansată direct cu cardul de credit sau prin transfer bancar, platforma CryptoCoin.PRO fiind complet licenţiată pentru operaţiuni cu criptomonede în conformitate cu legislaţia UE şi acceptă plata cu cardul în orice monedă şi retragerile în conturi bancare în euro.

Astfel, companiile interesate de serviciul de lansare ICO oferit de CryptoCoin.PRO beneficiază implicit de o serie de avantaje ce transformă întregul proces într-unul simplu şi sigur, precum: asigurarea relaţiilor cu instituţiile bancare (asigurarea conversiei între criptomonedă şi monede convenţionale, cât şi implementarea metodelor de plată necesare), servicii şi proceduri reglementate de "Cunoaştere şi verificare a clientului" (KYC - Know Your Customer & CDD - Customer Due Diligence) sau "Combaterea spălării banilor" (AML - Anti Money Laundering) aprobate de către bănci, access intuitiv printr-un API şi suport live 24/7.

Mai mult, CryptoCoin.PRO dezvoltă pentru fiecare proiect ICO listat o pagină web de promovare, ce conţine informaţii despre utilitatea acestuia şi descrierea amănunţită (whitepaper), calendarul de activităţi previzionate, detalii despre echipa şi compania din spatele dezvoltării proiectului şi multe alte detalii de interes. În acest fel, utilizatorii interesaţi au acces la informaţii ce îi poate ajuta în analiza potenţialului de dezvoltare proiectului şi au astfel oportunitatea de a investi într-o criptomonedă cu potenţial înainte de a fi listată pe alte platforme de exchange. Totodată, CryptoCoin.Pro asigură un portofel virtual care permite investitorului atât să stocheze criptomonedele în siguranţă, cât şi să le schimbe direct în monede convenţionale.

"Cererea pentru lansarea de noi criptomonede a înregistrat un avans considerabil în acest an, proporţional cu gradul mult mai mare de înţelegere a aplicabilităţilor şi a multitudinii de domenii în care poate fi adoptată tehnologia blockchain, dar şi pe fondul unui entuziasm crescut din partea utilizatorilor din ecosistemul crypto. Produsele şi serviciile pe care le oferim sunt create să susţină ICO-urile pe toata durata acestora de dezvoltare şi să le ajute să depăşească orice barieră de investiţie sau adopţie, oferind siguranţă din punct de vedere al reglementărilor şi cu susţinere din partea băncilor", a declarat Tudor Motreanu, Chief Financial Officer, CryptoCoin.PRO.

Printre proiectele care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile de lansare ICO ale CryptoCoin.PRO s-au numărat REME-Coin (serviciu de plată a cumpărăturilor, cu cashback) sau Maracoin (criptomoneda casei de pariuri Marathonbet).

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Oricine viseaza sa se imbogateasca peste noapte.

    99,99% din cei care au lansat criptomoneda printr-un ICO, au fost tzepari,

    "doresc să valorifice acest activ în scopul atragerii de capital pentru dezvoltarea proiectelor" e doar bla,bla,bla

    pentru fraieri 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb