Cursanţii EMBA, din Atlanta, studiază oportunităţile de investiţii în România

C.P.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 3 februarie 2005

Un număr de 50 de cursanţi Executive MBA şi profesori de la Kennesaw State University (KSU), Atlanta, Georgia au vizitat România, în cadrul parteneriatului cu ASEBUSS - Şcoala Postuniversitară de Afaceri Româno-Americană. La începutul anului al doilea de studii, cursanţii celor două şcoli de business - reprezentanţi ai top şi middle managementului român şi american - se înscriu în echipe virtuale internaţionale de lucru. Obiectivul principal al acestor echipe este elaborarea unui proiect de afaceri comun.

Această componentă internaţională a programului Executive MBA oferă o oportunitate unică atît studenţilor români cît şi celor americani de a învăţa împreună cum să rezolve diferite probleme şi să ia cele mai bune decizii într-un mediu de afaceri global. Pe toată durata studiilor EMBA, cursanţii comunică prin intermediul tehnologiilor moderne: e-mail, team-rooms în Lotus Notes şi în special prin sistemul de videoconferinţe.

Vizita din ianuarie reprezintă primul moment în care cursanţii şi profesorii americani şi români se întîlnesc faţă în faţă, au acelaşi program academic, iar echipele mixte româno-americane pun bazele planului de comunicare şi de organizare a proiectului comun.

Un obiectiv important al vizitelor îl constituie înţelegerea diferenţelor culturale şi a practicilor de afaceri din Europa de Est şi SUA.

Perioada de vizită a studenţilor şi a profesorilor americani s-a dublat faţă de anii precedenţi, americanii hotărînd să petreacă mai mult timp în România.

Etapa următoare a acestui program complex din cadrul anului II EMBA al ASEBUSS constă în finalizarea proiectelor de afaceri şi participarea cursanţilor români în săptămîna rezidenţială internaţională desfăşurată în aprilie, la Atlanta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb