CURTEA DE APEL BUCUREŞTI: "Sorina Pintea va fi plasată sub control judiciar"

I.M.
Politică / 6 martie 2020

"Sorina Pintea va fi plasată sub control judiciar"

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea va fi plasată sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Bucureşti, care a judecat contestaţia sa la măsura arestului preventiv.

Confom avocatului fostului ministru, Viorel Mocanu, Pintea, care a fost prezentă dimineaţă în faţa instanţei, se află acum la o unitate spitalicească, acesta fiind motivul pentru care nu a asistat la pronunţarea sentinţei.

Sorina Pintea va fi pusă în libertate, urmând să-i fie comunicaţi termenii controlului judiciar.

Pintea a fost adusă vineri dimineaţă fără cătuşe la instanţă, după scandalul provocat de imaginile cu ea încătuşată şi într-o stare de sănătate precară, marţi seară, când a fost dusă la Policlinica MAI.

Ea a s-a aflat în arest preventiv pentru 30 de zile de sâmbătă, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti, fiind acuzată de luare de mită.

Pintea a fost reţinută de DNA sâmbătă dimineaţă, fiind acuzată de luare de mită în formă continuată pentru că ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică ce avea ca obiect "proiectarea şi executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară şi toracică şi spaţii adiacente", încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială, transmite News.ro.

Pe durata arestului, ea a necesitat în mai multe randuri îngrijiri medicale din cauza bolii autoimuine de care suferă.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Doamna este bolnava , dar trebuia sa se gandeasca inainte sa faca ce a facut

    Mai ales la acest nivel....

    Va dati seama ce bani se cer la cei mai mici si mai flamanzi... 

    1. " Doamna este bolnavă"...dar când a făcut ce a făcut ( înainte) era mai sănătoasă ca tine!. Să nu zici și că Iliescu e bolnav-și-pe-ducă...ce să mai facă o zi de pârnaie nene..! Raționamentele greșite duc la înflorirea virusului > corupției și dezastrului pe planeta Terra... creatorul este foc și pară pe pământeni...

      ... Relele în țară se petrec din cauza unui jurământ ( al ' DEMNITARILOR ') greșit. ; " Așa să m-ă ajute Dumnezeu" (~ el având de gând să fure, să jefuiască nația, ajutat de... Dumnezeu ~) *. * RRomâni, vreți să schimbăm jurământul în :>?

    mie nu mi-e clar. a ramas cu banii? i-a dat mai departe la partid pentru campanie? cum e?

    1. N-ai inteles nimic. Pai cum sa ramana cu banii daca nici nu a pus mana pe ei?

      Chiar va faceti , sau nu întelegeți...

      S a facut un flagrant de procurori , un judecator a zis ok.... 

      Chiar credeti ca-ti dau 30 de zile asa ,fara probe ? 

      e că daca,... PSD-ista/istul a uitat buzunărelele acasă... TOTU' merge la " sediu". Pentru... binele românilor... cum zicea Vasilica de Videle și Olguța de Craiova a lu' Dragnea . Pentru programul de guvernare ăl mai bun. Da' SORINa e FSN-istă dâșteaptă, a oprit totul pentru băimăreni. Ai vazut la TV mulțimea care o susținea.??? *. Free PINTEA.!!! și nu uita... Toată prostii mea din țară, e de partea ta.. Soțul și 2 fii, Nu,!! . că " prietenii știu de ce.".. ca la berea aia cu prieteni.

      Țara mea ! Cum ai ajuns.!  

    Daca am avea un Ministru al Justitiei corect ar trebui sa inceapa cercetarea judecatoarelor de la Curtea de Apel Bucuresti. Nu o sa vedem asa ceva deoarece suntem condusi de Mafioti si Hoti. Justitia din Romania ii apara pe infractorii. Tara a fost furata cu ajutorul Justitiei, Procurorilor, DIICOT (vezi clasarea dosarului Rompetrol), DNA, politie. Sunt scosi la pensie la 40-50 ani, primesc pensie speciala, iar tu muncesti pana la 65 de ani, in curand 70 de ani sa tii sleahta de priveligiati. Trocul a fost noi partidele furam si distrugem tara, voi inchideti ochii, iar pentru asta primiti avantajele de mai sus. Asa ca votati in continuare FSN (PSD, PNL, UDMR, ALDE, PMP, PRO ROMANIA) ca 30 de ani nu va ajuns.

    1. GOGU, ai omis să-i menționezi și pe cei 18 parlamentari ai minorităților ( cu câteva sute de voturi în spate)... știi că de multe ori ei au înclinat balanța și au stricat legi și viitorul țării..

      Ai dreptate, minoritatile sunt intodeauna cu cine guverneaza. Nu au niciun principiu, doar Ciolanul. Au locuri rezervate si sunt votati doar de minoritatile lor (neamurile lor). Pentru ca ei sa nu mai ajunga in Parlament ar trebui sa modificam Constitutia.

    nu o sa comentez decizia CAB.Dar realitatea este crunta ,cu aceasta ZECIUALA tot si toate este in ROMANIA de o calitate excrecabila.D-na Pintea a aplicat cceea ce a aplicat Udrea,Gorghiu,Turcan-zisa sii kilu meu ,genti HERMES -niste PITIPOANCE ordinare .Nesimtite ,dar proasta asta de la PSD a picat in LAT.Diferenta intre ele ca una este mai proasta ca cealalta sii astia cu vreau guvernul meu sssi anticipate au venit cu aia de la invatamant si munca de o prostie groaznica..Ba astia din politica TREZITI-VA ca dati de DRACU.Alo serviciile care slujiti TARA nu va mai inbuibati de bani folositi solutia finala si inlaturati tot ca ROMANIA sa fie ccea ce vedem cand mergem pe autostrazile EUROPENE.

    1. Nr. 4 face apel.!. "Alo, voi care slujiți Țara!".. Dar te rog Nr. 4 arată poza cu ăștia , chiar există.? . De 30 de ani sunt... invizibili ca extratereștrii.. !!!! . Sigur că există oameni cinstiți corecți, patrioți în rândurile lor, e adevărat și sunt necesari pentru statul român.. ; dar eu nu înțeleg... : De ce nu salvează ȚARA.??? Oare au un armistițiu, au capitulat în față corupției, a mocirlei roșii.??

      stimate domn!daca un popor sau o natie nu are sau nu mai are asa ceva se sinucide!Marele istoric roman Nicolae Iorga spunea ca istoria este cea dintai carte a unei natii.Marele istoric s-a referit aici ca daca mai vrem sa existam ca neam sa luam de la altarul stramosilor jarul si nu cenusa.Prin analogie seviciile ,indiferent de sacrificiul pe care il fac ,trebuie sa tina cont de acest PRECEPT si sa mearga pana la solutia finala INDIFERENT DE COSTURI chiar daca ele nu sunt sa le zic UMANNE si fara lacrimi de crocodil.,MAI PRESUS DE TOATE CALITATEA!

    ciuma rosie! sa nu uitam jegu de DAN IOAN POPESCU cand cumpara de la BIJAN camasi si pantofi de zeci de mii de dolari.sa nu uitam si de CIUMA GALBENA sau PORTOCALIE in frunte cu Buzaianu care vindea energie si de udrea cu curea hermrs sau de gorghiu cu geanta hermes BAI NATIUNE !aceste rebuturi ale poporului roman nu merita altceva decat facuti SAPUN sau granule pentru cainii maidanezi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb