CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX: Bebe Tei îşi consolidează centrul de distribuţie din Bucureşti într-o clădire nouă

G.U.
Companii / 19 noiembrie 2020

Andrei Brînzea, Partner, Head of Land, Industrial & Logistics, Cushman & Wakefield Echinox

Andrei Brînzea, Partner, Head of Land, Industrial & Logistics, Cushman & Wakefield Echinox

Grupul Tei, care cuprinde reţeaua Farmacia Tei şi magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, a închiriat un spaţiu de aproximativ 10.000 metri pătraţi în parcul industrial Metav din nordul Bucureştiului pentru amenajarea unui depozit semiautomat, tranzacţie intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, conform unui comunicat de presă.

Metav va construi o clădire nouă, personalizată conform cerinţelor clientului (built-to-suit), a cărei livrare este programată în primul trimestru al anului viitor. Poziţionat în interiorul oraşului, parcul industrial Metav răspunde unei nevoi în creştere a retailerilor de a scurta lanţul de aprovizionare către magazine şi de a eficientiza procesul de livrare către clienţii online.

Andrei Brînzea, Partner, Head of Land, Industrial & Logistics, Cushman & Wakefield Echinox, a declarat: "Mă bucur că am putut ajuta Grupul Tei să identifice locaţia potrivită pentru primul lor depozit consolidat din Bucureşti. Depozitul va fi unul semiautomat, multifucţional, menit să deservească atât business-ul online, cât şi cel tradiţional al Grupului Tei. Aş vrea să le mulţumesc reprezentanţilor Grupul Tei şi Metav pentru eforturile depuse în vederea realizării acestui proiect."

Potrivit comunicatului, grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale româneşti din industria de retail, cele două companii care operează lanţurile Farmacia Tei şi Bebe Tei realizând în 2019 o cifra de afaceri cumulată de aproximativ 200 de milioane de euro, cu un efectiv de 850 de angajaţi.

Bebe Tei şi Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanţ de distribuţie pentru produsele farmaceutice cu peste 25 de ani de experienţă. Brandul Bebe Tei a fost înfiinţat în 2011, în cadrul Farmaciei Tei, plecând de la ideea comercializării produselor pentru bebeluşi. De-a lungul celor 8 ani, gama de produse a ajuns să acopere nevoile întregii familii, iar în prezent magazinele Bebe Tei comercializează peste 25.000 de produse, iar portofoliul Farmaciei Tei conţine peste 35.000 de produse, potrivit sursei citate.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul Industrial, înfiinţat în urmă cu peste 15 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind în ultimii trei ani contracte de închiriere cu o suprafaţă de aproximativ 100.000 de metri pătraţi. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent, cuprinde o echipă de peste 60 de profesionişti şi colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 53.000 de angajaţi în peste 60 de ţări, ajută chiriaşii, proprietarii şi investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 8,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanţă în gestionarea activelor şi investiţiilor, pieţe de capital, închirieri, administrarea proprietăţilor, reprezentarea chiriaşilor, servicii de proiect şi evaluare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb