DACIAN CIOLOŞ: "Am văzut poliţişti timoraţi de gura Dianei Şoşoacă"

J.P.
Politică / 15 decembrie 2021

"Am văzut poliţişti timoraţi de gura Dianei Şoşoacă"

Liderul USR, Dacian Cioloş, a transmis, ieri seară, printr-un mesaj pe Facebook, că a văzut "poliţişti timoraţi de gura Dianei Şoşoacă" şi că "statul e îngenuncheat în faţa celor cu tupeu".

Cioloş a spus despre incidentul de luni, când jurnalista Luciana Goracci de la televiziunea publică din Italia a fost reţinută în biroul de avocat al senatoarei ex-AUR Diana Şoşoacă şi îmbrâncită de soţul acesteia, că Ministerul de Interne trebuie să dea explicaţii.

"Sechestrarea unor jurnalişti este faptă penală" a mai spus Dacian Cioloş.

"Am văzut poliţişti timoraţi de gura Dianei Şoşoacă, care a măturat pe jos cu jurnaliştii de la televiziunea publică italiană care au îndrăznit să-i pună întrebări. Şi atunci ne mai mirăm că statul e îngenuncheat şi decredibilizat în faţa celor cu tupeu, fără bun-simţ. Şi că oamenii nu mai au mari aşteptări de la stat. Doar politicienii care-l controlează aşteaptă să li se dea "dreptate". Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicaţii cu privire la acest incident, dincolo de mesajul Poliţiei Capitalei, potrivit căruia "procedurile au fost respectate". Sechestrarea unor jurnalişti este faptă penală şi sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Şoşoacă pentru a se ascunde din faţa legii şi a justiţiei", a scris Dacian Cioloş pe Facebook, marţi seară.

Opinia Cititorului ( 35 )

  1. bubosul prost vrea sa incite politia . ce nu stie doamna este ca politia a vazut destui ca ea si nu pune botul . au procedat perfect .

    1. Ciolos are dreptate, daca politia noastra chiar era politie in secunda doi dupa ce politistul era atins persoana care a comis atacul trebuia sa fie cu catusele puse.

      Ciolos haleste rahat ca de fiecare data. Este si prost (informat). Rapandula aia din Italia vomita ca a fost muscata de mana si ca a fost sechestrata 8 ore desi politia a venit in 10 minute. Deci in Italia prosteala se bazeaza ce pe vomita rapandula ziarizda iar aici se arunca abureala cu polititstul 'lovit' Probabil ca o sa apara un alt trepanat userist sa ceara sa vina NATO ca sa apere democratia de Putin, OMS sa intepe toti cetatenii si greta ca sa lupte cu incalzirea globala.

      Ce s-a întâmplat, pe scurt:

      Diana Șoșoacă a fost vizitată de o echipă de jurnaliști de la RaiUno, cu care a convenit să i se ia un interviu cu trei întrebări. Jurnaliștii au început să filmeze în interiorul biroului doamnei senator, fără acordul ei, moment în care aceasta a chemat poliția. Jurnalista-șefă a plecat înainte să vină poliția. Poliția a venit, jurnalista s-a întors și a continuat să filmeze fără acordul Dianei, țipând cu tupeu, ca din gură de șarpe ,”WE ARE MEDIA”, în timp ce poliția se afla înauntru. Șoșoacă a cerut să fie dată afară, poliția stătea, până la urmă soțul ei a pus mâna pe jurnalistă să o dea afară, iar polițiștii l-au bruscat și astăzi este audiat pentru ultraj. 

      Deci versiunea agentului dublu Julien (dgse/sie) este incorectă.

      Si sugerezi ca versiunea ta trebuie luata de sursa oficiala. Mai ingramaditi-va sa huliti niste usr-isti intre timp si mai faceti niste scenarii ca nu strica sa aveti de rezerva.

      Ciolos nu este agent dublu, este cel putin triplu, pana maine sa mai multiplicati si voi de cateva ori. 

      Saracii useristi homalai, sunt huliti! Chemati NATO sa-i apere!

      Da Simioane USR-istii nu trebuie votati ca sunt poponari, asa-i smechere?.

      Ce frica va este de ei. 

    Sosoaca este o victima. Toti ceilalti sunt niste rai.

    1. Italia este victima. O tara care a dat asa de multe valori Europei, una importanta fiind mafia. Aduna cativa ciumeci si mergeti la ambasada italiei ca sa va cereti scuze in genunchi.

      Poti merge tu singur ca esti suficient de ciumec. Poti sa stai si in picioare ca tot mic ramai. Sa nu uiti sa o saluti si pe sefa ta Sosoaca ca sufera daca trece o zi fara sa fie bagata in seama.

      Spune cinstit cu ce ser (pfizer, modena) te-au violat medical astia răi? poate se găseste careva să te ajute.

      Nu fi asa preocupat de altii, vezi ca azi nu iti iese pontaju la postaceala.

      Dragă ţoncoloacă, bagă sfaturi la tine la bordel.

      Toncoloanca iti spun aia la tine la bordel?

      Nu, este un nume potrivit pentru tine. Se vede ca intelegi greu. E de la seruri. Degeaba te dai virgina pe aici. Esti din hoarda lui ciolos care se mai numeste si bordel.

      bordel, virgine? Frustrari multe

    Ce sluga obedienta este ciolos,jurnalista a mintit spunand ca a fost sechestrata 8 ore asa ca ...,rad si curcile de noi ca ne denigram singuri tara

    1. Nu tara, ci parlamentarii nostri valorosi!

      Parlamentarii super valorosi sunt barnea si mai ales bulai.

      Ciolos are mai multa coloana vertebrala decat toata gasca voastra de postaci. Rad si curcile de noi cand vad ce pupaza a ajuns senatoare, Nu trebuie sa ne denigreze nimeni ca avem destui votanti de sosoci care sa ne faca de ras.

      Are 'coloana vertebrala' folosita de stapanii lui. E trist vedem ce distrugeri la creier au sosocii/useristi/homosexuali, dusmani ai Romaniei.

      Doar distrugeri la creier, homosexuali, dusmani?

      Hai ca daca va straduiti puteti mai mult.

      Distrugerea la ciolos a inceput de la MISA si s-a agravat de la mindfulness. Tema cu homalaii este principala preocupare a comisarilor ue/ussr. Vezi insistenta cu care se bat pentru promovarea lgbt in scolile din Ungaria. La noi nu e cazul sa lupte comisarii ue/ussr pentru ca voi sunteti predati, acceptati orice. Cum voi aia sa-si faca nevoile, voi va bateti sa fiti primii

      care luati proba de urina. Dusman este gutanul tau pentru ca el slujeste alte interese si asta se vede dupa cum voteaza la parlamentul ue/ussr. Chiar si un semi-retardat poate verifica. 

      Mai mesteca, baga si mai multa urina, ussr, retard, lgbt retard ca doar nu te costa nimic sa fabulezi.

      Stiu ca vrei mai multa urina. Cauta-i pe aia de la misa si te rezolva. Pentru spalare pe creier vorbeste cu idolul tau sa te duca la mindfulness.

      Gata, asta e tot? Ai ramas la urina? Pentru unu, cica nespalat pe creier sau nespalat in general, e destul de putin.

      Daca vrei mai mult te rog sa te duci pe centura.

      Mai bine ramai tu acolo.

      Vrei mai multa urina, se rezolva. Dai adresa si te asigur ca multi doritori iti vor oferi ceea ce ai nevoie adica urina. Apoi te poti lauda sefului tau. Pentru altele te duci pe centura

      Vada ca ai conexiuni, esti in mediul tau. Vezi ca poti mai mult? Spune tot.

      Baga adresa si lasa prostelile. Daca nu ai adresa nu se supara nimeni, iti primesti portia de urina si apoi te duci la mindfulness victorios.

      Iar te repeti, te mai odihnesti mai vorbesti cu amicii tai aia deosebiti si poate impreuna reusiti ceva mai mult

    Ce de sosoci pe aici.

    Nu-mi place Ciolos dar are dreptate cand spune ca "statul e îngenuncheat în faţa celor cu tupeu".

    Legea e doar pentru fraieri nu si pentru cefe late iar politistii asteapta sa implineasca 45 de anisori sa vina pensia speciala!!! 

    1. mai bine sosoc , decat userist gaozar si prost , du-te la nascut !

      Simioane ai ramas cu textul de la Galati?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb