DACIAN CIOLOŞ: ''De câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs''

G.U.
Politică / 3 ianuarie 2022

''De câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs''

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, afirmă, luni seară, că, de câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs, informează News.ro.

"La muncă, domnule Grindeanu! Şi lăsaţi justificările, că nu vă ajută. De câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs. După ce a fost tăvălit şi umilit de Liviu Dragnea, pentru care a jucat cu succes rolul de interpus, de păpuşă politică gata să distrugă justiţia, domnul Grindeanu are senzaţia că acum chiar e ministru la Transporturi. Aşa că primul lucru pe care a găsit de cuviinţă să-l facă a fost să calce pe greblă dând vina pe greaua moştenire de la Cătălin Drulă, fost ministru USR al Transporturilor", a scris, luni seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Liderul USR afirmă că, în cele doar 10 luni de mandat, "Cătălin Drulă nu s-a plâns deloc şi a muncit în fiecare zi pentru marile proiecte de infrastructură ale României, pentru care a şi obţinut bani - şi din bugetul naţional, şi prin PNRR".

"Şantierele deschise sau redeschise în mandatul lui le-a văzut toată lumea, viteza de execuţie a lucrărilor, de asemenea. Ca orice pesedist competent, Sorin Grindeanu a început cu scuze pentru că lucrurile nu se mişcă la fel de rapid şi nu face altceva decât să demonstreze că nu cunoaşte nici domeniul pe care l-a pus partidul să-l gestioneze şi nici elementele bunului-simţ elementar în viaţă, dar şi în politică", a mai scris Cioloş.

Acesta l-a atacat pe Grindeanu şi pentru că "s-a lăudat cu OUG 14, care a anulat OUG 13, unul dintre cele mai grave derapaje pe justiţie din ultimii 30 de ani".

"Domnule Grindeanu, dacă tot sunteţi la momentul aducerii aminte, spuneţi oamenilor cu bărbăţie cum aţi fost conştient că, dacă încercaţi să-l scăpaţi pe Dragnea de închisoare, România pierdea marea şansă de a intra în Schengen în 2017, lucru pe care vi l-am spus la momentul de predare-primire a mandatului de prim-ministru. Şi aţi ratat-o. Încercaţi să nu rataţi şi această a doua şansă, pe care - în treacăt fie spus - nu o meritaţi. Aşa că, din decenţă pentru români, vorbiţi mai puţin decât o faceţi şi munciţi mai mult decât minţiţi", a mai scris Cioloş.

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă îi dă replica succesorului său, Sorin Grindeanu, care a afirmat că a găsit la minister documentele licitaţiei pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic al autostrăzii Ploieşti-Braşov, cu termene de zeci de luni, documente despre care Grindeanu spune că ar fi fost încheiate sub conducerea lui Drulă.

"Domnul Grindeanu se războieşte cu «fostul ministru» şi gafează din nou, neştiind că nu se referă la mine, ci la colegul de masă din guvern, domnul Bode", afirmă Drulă.

Acesta îl acuză pe Grindeanu că "gafează" şi atunci când face declaraţii legate de numărul kilometrilor de autostradă sau drum expres aflaţi în lucru, notează sursa citată.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu îl acuză pe Cătălin Drulă că se preface că nu ştie unele lucruri atunci când a condus ministerul şi anume că a semnat "un contract pentru completarea SF Ploieşti- Braşov în care: pe o pagină scrie negru pe alb 30 de luni pentru etapa I şi 46 de luni pentru etapa a II".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Dacian Cioloş: de câte ori ajunge în vreo funcţie publică, Sorin Grindeanu ţine neapărat să se facă de râs dar nu mai rău decât mine si ceilalti măscărici useristi.

    1. Vai de capul tău. USR ,pe care din păcate nu l-am votat ( am votat PNL din inerție!) s-a dovedit singurul partid, capabil să conducă Romania!

      Dacian Ciolos este cel mai echilibrat politician dintre cei care sunt acum implicați în politicul românesc.

      Grindeanu in schimb pe lângă că e o gluma fără coloana vertebrala mai e și mincinos, cu cărțile lui inventate 

      Grindeanu e un mascarici care nu a realizat nimic pana acum. Este un pierde vara de 2 bani cu mentalitate si apucaturi de lacheu la casa boierilor. Pentru PSD e bun, dar pentru Romania e un dezastru.

    Cel mai slab politician Ciolos s a gasit sa vorbeasca.. Ciolos este vandut lui Macron si intereselor straine ca si USR ul de altfel.... Abia astept alegerile sa dispara USR ul din parlament.. USR isti cei mai mari mincinosi si impostori, uitati ce se intampla la Timisoara cu Fritz si Lascau doi mameluci fara profesii care habarnisti nu au sa administreze un oras ca Timisoara.. Asa sunt toti USR isti niste habarnisti care au promis marea cu sarea in campanie si nu au facut nimic ba au facut mult rau taxe si impozite marite, dublarea gigacaloriei la termoficare, taxe de parcare in cartiere fara a beneficia de un loc de parcare la masina, etc. Niste nenorociti mincinosi si aroganti...

    1. Haur scrie pe tine, nu? Eu nu pot sa pricep cum unii din comentatori citesc ziarul Bursa. Pun pariu ca nu au investit in viata lor in alceva decat imobiliare, dar is dau cu parerea. Desigur, au dreptul asta, dar si eu am dreptul de a-i ignora

      Chiar asta mă mir și eu, cum ajung astfel de comentatori precum cel de la punctul 2 pe site-ul Bursa. De regulă cititorii Bursa sunt oameni cu o capacitate de analiză și sinteză de nivel bun.

      Ciolos este un politician foarte bun, daca am avea astfel de oameni cu coloana vertebrala in statul românesc ne-ar fi mult mai bine.

      Dar noi îl avem pe Grindeanu, ce sa faci?!?! 

      Deci,unul este postac aur ist iar celalalt postac usr ist deci....

      Daca stai un pic si analizezi avortonul hAur creat in laboratoare si modalitatea de implantare in societatea romaneasca pentru deturnarea ei de la un drum normal si firesc al bunastarii, ai sa constati ca prin comentariile tale nu esti decat un idiot util acelor forte rauvoitoare Romaniei. Doar un pic de ratiune! Stiu, pentru multi este deja prea mult...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb