Dai-Tech, deţinătoarea brandului nJoy, vizează extinderea vânzărilor în Nordul Africii şi Orientul Mijlociu

G.D.
Companii / 21 iunie 2022

Dai-Tech, deţinătoarea brandului nJoy, vizează extinderea vânzărilor în Nordul Africii şi Orientul Mijlociu

Dai-Tech SA, compania deţinătoare a nJoy, brand românesc de echipamente şi soluţii IT&C de protecţie a echipamentelor electrice şi electronice, şi lider pe piaţa autohtonă de UPS (sisteme neîntreruptibile de alimentare cu energie), îşi propune extinderea vânzărilor pe noi pieţe externe, vizând Nordul Africii şi Orientul Mijlociu, conform unui comunicat remis redacţiei. Compania înregistrează deja vânzări în Tunisia şi Liban şi a început demersurile necesare pentru a intra pe piaţa din Egipt, fiind prezentă şi în alte 13 ţări din Europa.

Potrivit sursei citate, profitul net al companiei a crescut cu 44% în 2021, faţă de 2020, ajungând la 3,6 milioane de lei (730.000 de euro). De asemenea, EBITDA a urcat cu aproape 50% în 2021, comparativ cu anul anterior, ajungând la 4,3 milioane de lei (870.000 de euro). În acelaşi interval, cifra de afaceri a companiei a urcat cu 47%, ajungând la 25,15 milioane de lei.

Pe lângă consolidarea exporturilor, strategia de dezvoltare a Dai-Tech include diversificarea portofoliului nJoy cu noi categorii de produse, pentru care piaţa prezintă interes în creştere, precum sistemele de captare a energiei solare pentru back-up electric. Aceste noi sisteme solare reprezintă o alternativă "verde" pentru asigurarea unei rezerve de energie electrică. Într-o primă etapă, produsele nJoy din această categorie vor fi destinate consumatorilor rezidenţiali.

Altă direcţie strategică va consta în dezvoltarea ofertei de servicii, prin adăugarea de noi opţiuni produselor aflate în portofoliul său, cum ar fi: instalarea de echipamente, mentenanţa periodică sau la cerere, service premium pentru produsele vârf de gama sau service on-site. Compania realizează întregul proces de dezvoltare a unei soluţii de back-up electric, de la ideea iniţială, susţinând procesul de producţie şi până la implementarea, finalizarea şi integrarea ei într-o structură deja existentă. La aceste soluţii contribuie şi serviciile adiţionale ulterioare legate de punerea în funcţiune, asistenţă şi garanţia sistemului. Astfel că, Dai-Tech asigură soluţii, produse şi servicii la standarde de calitate înalte, eficiente şi capabile să sprijine orice tip de infrastructură electrică, indiferent de gradul de complexitate al acesteia, subliniază sursa citată.

Nu în ultimul rând, compania îşi propune crearea de noi verticale de business pe nişa produselor de tip industrial, în direcţii adiacente business-ului actual, precum integrarea de sisteme IT, proiectarea de clădiri (subdiviziunea de integrare electrică), iluminatul, securitatea fizică (ansamblul de echipamente de securitate, supraveghere, monitorizare) şi energie solară.

"Experienţa acumulată în două decenii pe diferite pieţe externe şi rezultatele foarte bune pe care le-am obţinut până acum în ţările unde suntem prezenţi ne fac încrezători în planurile noastre de dezvoltare şi extindere în aceste două mari zone ale lumii: Nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Vindem pe 15 pieţe, produsele nJoy sprijină infrastructuri electrice complexe din Portugalia şi până în Liban, iar acum ne pregătim să intrăm şi în Egipt. Totodată, vrem să ne dezvoltăm în sfera energiei verzi, unde vizăm lărgirea portofoliului nJoy cu noi produse inovatoare şi performante menite să aducă beneficii pe mai multe planuri companiilor. De asemenea, ne dorim să îmbunătăţim experienţa utilizatorilor şi să eficientizăm procesele de lucru, oferind noi opţiuni pentru produsele noastre, cum ar fi mentenanţă periodică sau service on-site. Acţionăm pe un segment de nişă pe care îl cunoaştem foarte bine, am identificat mai multe nevoi şi direcţii unde putem aducem un spor de valoare şi suntem ferm convinşi că prin, implementarea planurilor noastre, vom înregistra creşteri consistente în viitor", a declarat Adorian Demeter, fondator şi General Manager al Dai-Tech.

Pentru a-şi finanţa strategia de extindere pe pieţele externe şi de dezvoltare a unor noi produse, într-un ritm accelerat, Dai-Tech este deschisă la accesarea de noi surse de finanţare, fie de tip private equity, fie prin listarea pe Bursa de Valori Bucureşti, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb