Daikin extinde gama de produse Bluevolution, cu noul R-32 Small Inverter Chiller

S.B.
Companii / 16 februarie 2022

Daikin extinde gama de produse Bluevolution, cu noul R-32 Small Inverter Chiller

Noua serie de chillere (agregate de răcire) de mici dimensiuni, care funcţionează atât în răcire, cât şi în pompă de căldură, oferă capacităţi de răcire şi încălzire de la 16 kW la 90 kW.

Acestea completează familia Daikin de sisteme de aer condiţionat încărcate cu R-32 pentru uz comercial. Intervalul de capacitate, designul compact, domeniul larg de operare, precum şi eficienţa energetică ridicată sunt principalele puncte forte ale noii game. Cu o experienţă de peste 90 de ani în proiectarea şi fabricarea de tehnologii inovatoare de încălzire şi răcire, Daikin este prima companie din lume care a lansat pompe de căldură şi aparate de aer condiţionat cu agentul frigorific R-32, având GWP (Global Warming Potential) scăzut.

"Ca lider de industrie, ne asumăm responsabilitatea de a accelera transformarea durabilă a pieţei HVAC-R prin furnizarea unui mediu interior sănătos şi confortabil utilizând puterea aerului. Investim continuu în creşterea nivelurilor de confort, eficienţă energetică, control şi fiabilitate şi lansăm un nou produs inovator care să le permită clienţilor noştri să contribuie la reducerea impactului asupra mediului. Cu o cantitate de agent frigorific mai mică decât cea a unităţilor cu R-410A şi un potenţial de încălzire globală (GWP) mai scăzut, R-32 Small Inverter Chiller este o soluţie ecologică. Este uşor de instalat şi de întreţinut şi oferă o eficienţă energetică remarcabilă", spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

Seria R-32 Small Inverter Chiller se remarcă prin cea mai bună eficienţă de pe piaţă, atât în modul de răcire, cât şi în cel de încălzire, precum şi prin cele mai scăzute niveluri de emisii directe şi indirecte de dioxid de carbon. Agentul frigorific R-32 reduce impactul asupra încălzirii globale cu până la 71%, având un nivel cu 68% mai mic al potenţialului de încălzire globală şi o cantitate mai mică de agent frigorific în comparaţie cu sistemele cu R-410A, folosite în mod obişnuit în clădirile comerciale.

Proiectat pentru versatilitate şi performanţă

Funcţionarea silenţioasă, conectivitatea avansată şi modurile multiple de operare fac din noul R-32 Small Inverter Chiller o soluţie ideală pentru o gamă largă de proiecte HVAC - de la aplicaţii rezidenţiale până la cele industriale. În versiunea de răcire oferă în mod standard apă răcită de la 25 ˚°C până la -15 °C şi funcţionare la temperatura ambiantă de la -20 °C până la 45 °C.

Un kit opţional pentru temperaturi ambientale ridicate permite unităţii să funcţioneze la temperaturi exterioare de peste 45 °C, chiar şi până la 52 °C. Totodată, chillerele din gama Small Inverter Chiller care funcţionează în pompa de căldură sunt concepute pentru a face faţă unei game extinse de temperaturi ambientale de la -20 ˚°C la 35 °C şi pot produce apă caldă menajeră până la 60 °C.

Printre caracteristicile remarcabile standard oferite de această serie se numără compresoarele Scroll DC-Inverter proiectate de Daikin, schimbătoarele de căldură în plăci, ventilatoarele silenţioase DC-Inverter de înaltă eficienţă şi kit-ul hidraulic de pompă cu inverter.

Soluţii inteligente de monitorizare

Daikin investeşte continuu şi în oferirea celor mai avansate caracteristici în ceea ce priveşte conectivitatea şi monitorizarea. Soluţiile Smart Control pentru această serie sunt special concepute pentru a atinge cel mai înalt nivel de performanţă şi flexibilitate a sistemului. Chillerul cu agent frigorific R-32 poate comunica cu orice sistem extern de management al clădirii (BMS) şi oferă opţiunea master şi slave ca standard, permiţând secvenţierea şi conectarea a până la 4 unităţi pentru a include desemnarea uneia ca unitate master.

Noua serie se remarcă şi prin capacitatea sa îmbunătăţită de a se conecta la internet prin IoT (Internet of Things), iar o aplicaţie dedicată de configurare mobilă face punerea în funcţiune extrem de rapidă şi uşoară. Soluţiile de control inteligent pentru noul chiller cu agent frigorific R-32 includ, de asemenea, monitorizare şi control de la distanţă bazat pe cloud Daikin on Site (DoS), care asigură un control complet al unităţilor prin monitorizare detaliată, depanare online a alarmelor şi control de la distanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb