DAIKIN: Testele confirmă potenţialul tehnologiei Flash Streamer de a inactiva noul coronavirus

G.U.
Companii / 18 decembrie 2020

Testele confirmă potenţialul tehnologiei Flash Streamer de a inactiva noul coronavirus

Daikin, producătorul de aer condiţionat la nivel global, anunţă realizarea unei serii de teste asupra tehnologiei Flash Streamer, care au evidenţiat eficienţa acesteia privind eliminarea noului coronavirus ( Sars-Cov-2), conform unui comunicat de presă. Astfel, tehnologia Daikin Flash Streamer a inactivat cu succes peste 99,97% din virus (SARS-CoV-2) după ce particulele au fost iradiate pe o perioadă de timp de trei ore.

De asemenea, rezultatele testelor au arătat că tehnologia Flash Streamer a inactivat 93,65% din coronavirus (SAR-CoV-2) după o perioadă de iradiere de o oră, notează sursa citată.

Rezultatele pozitive obţinute în urma testelor de laborator cu privire la efectul tehnologiei Daikin asupra noului coronavirus reprezintă primul pas realizat de companie până la finalizarea analizelor în curs şi dovedirea exactă a eficacităţii împotriva acestui virus a echipamentelor care folosesc această soluţie.

Potrivit comunicatului, testele au fost realizate exclusiv în laborator, într-un mediu controlat, şi fac referire doar la tehnologia brevetată Flash Streamer. Produsele care au la bază această tehnologie nu au fost cuprinse în această fază de testare. Astfel, folosirea echipamentelor în mediu real care au la bază tehnologia Flash Streamer nu garantează eficacitatea în ceea ce priveşte inactivarea / eliminarea noului coronavirus.

Din acest motiv, în perioada următoare, vor fi realizate teste suplimentare pentru produsele Daikin echipate cu această tehnologie în vederea obţinerii de informaţii precise în această privinţă.

Daniel Vasile, Managing Director Daikin România, a declarat: "Faptul că tehnologia inovatoare Flash Streamer a dovedit o eficienţă ridicată împotriva coronavirusului, în urma întregului proces de testare, reprezintă o realizare extraordinară pentru compania noastră. Daikin este recunoscută ca pionier în domeniul tehnologiei şi ne bucură foarte mult că aceste rezultate confirmă eforturile noastre de a dezvolta permanent tehnologii inovatoare şi eficiente, cu atât mai mult cu cât vin într-un context cu atât de multe provocări."

Testele au fost realizate de Daikin Industries Ltd în colaborare cu profesorul Shigeru Kyuwa, de la Departamentul de Ştiinţe Biomedice al Universităţii din Tokyo, împreună cu un grup de cercetători condus de profesorul Shigeru Morikawa, de la Departamentul de Microbiologie al Universităţii de Ştiinţe din Okayama.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb