DAL TRAVEL: Din ce în ce mai mulţi români aleg circuite turistice de Revelion

Companii / 29 decembrie 2021

Din ce în ce mai mulţi români aleg circuite turistice de Revelion

Din ce în ce mai mulţi români aleg să-şi petreacă trecerea dintre ani în cadrul unor circuite turistice, unde au ocazia să viziteze multe obiective turistice şi chiar mai multe ţări. Potrivit consultanţilor DAL Travel, românii profită de relaxările din mai multe ţări îndepărtate, exotice şi aleg orice destinaţie cu mai puţine restricţii.

Perioada sărbătorilor de iarnă a debutat cu două plecări în circuitul Pieţele de Crăciun din Alsacia, programe în care turiştii au simţit magia Crăciunului.

Pentru Revelion, cel mai repede s-a vândut circuitul în Panama - Costa Rica, urmat de Croaziera de Crăciun & Revelion în Marea Caraibilor, apoi Revelioanele în Mexic - Guatemala - Honduras - Belize, Tanzania - Zanzibar, Mexic, Liban, Sri Lanka şi Egipt. Alte destinaţii solicitate de Revelion au fost Turcia (Cappadocia), Portugalia, Tunisia, Iordania, Uzbekistan şi Paris.

"Majoritatea turiştilor noştri au optat pentru un Revelion activ, pachetele turistice constând în circuite. Observăm dorinţa crescută a românilor de a călători şi de a face un turism activ, de a descoperi cât mai multe obiective şi destinaţii. Am constatat această tendinţă pe tot parcursul anului care tocmai se încheie şi prefigurăm apetitul turiştilor noştri pentru călătorii complexe, către destinaţii îndepărtate, exotice şi pentru 2022. Pentru ultima parte a iernii, avem deja multe cereri pentru circuite în SUA (Miami), Jamaica, Egipt, Sri Lanka, Pakistanul de Nord şi de Sud, Islanda, Madeira, Zanzibar şi multe altele", precizează Daniela Nedelcu, director general al agenţiei DAL Travel.

Consultanţii DAL Travel au realizat şi o retrospectivă a anului 2021. În prima parte a anului destinaţia care s-a bucurat de un real succes a fost Tanzania - Zanzibar (cu plecări în fiecare lună, ianuarie - februarie - martie) urmată de Egipt, cu plecări în februarie şi aprilie.

Alte destinaţii căutate în primăvara anului 2021 au fost Costa Rica şi Albania. Ca produse turistice inedite, circuitul în Uganda care a fost relansat şi marele circuit al Columbiei s-au bucurat de un real succes.

De Paşte, cele mai solicitate programe au fost pentru Etiopia, Turcia de Sud Est, Albania şi Portugalia.

Destinaţia vedetă a verii 2021 a fost Italia, unde au fost 16 plecări din iunie până în septembrie, sub formă de circuite cu însoţitor de grup sau private tour-uri cu max. 7 persoane însoţite de un ghid român. Exemple de Private: Private Tour Italia: Lombardia şi Marile Lacuri, Private Tour Italia Toscana - Emilia Romagna - Cinque Terre şi Insula Elba sau în combinaţie cu Franţa, precum Private Tour Italia - Franţa: Liguria şi Coasta de Azur şi circuite precum Sicilia - Sardinia - Corsica, Italia - Lombardia şi Cinque Terre, Italia Toscana - Emilia Romagna - Liguria şi Cinque Terre.

Pe locul 2 în sezonul estival a fost Islanda, dintre care cel mai solicitat produs a fost Private Tour: Circuit Exclusivist în Islanda şi Islanda & Aurora Boreală. Alte destinaţii care au avut parte de succes în perioada iunie, până în prima parte a lunii septembrie au fost Franţa (ex. circuite: Alsacia şi Lorena, Franţa: Normandia - Bretania, Franţa de poveste, Private Tour Franţa - Provence, Franţa Medievală), urmată de circuitul Azore - Madeira care a avut de asemenea câteva plecări sau circuitul insulelor Azore.

În aceeaşi perioadă de vară au fost plecări în circuite precum: Turcia, Kenya Safari şi Sejur la Plajă în Mombasa, Elveţia, Peru - Nazca şi Ecuador - Galapagos.

Ca produse de toamnă, începând cu luna septembrie au început circuitele exotice, cu plecări în circuite precum: Panama - Columbia - Ecuador - Galapagos, Mexic - Guatemala - Honduras - Belize, Africa de Sud, Egipt şi Croazieră pe Nil, Maroc, Turcia de Sud - Est iar noutatea lunii a fost Pakistanul de Nord. La mare căutare a fost şi Festivalul Florilor din Madeira, insula primăverii eterne, organizat în luna septembrie.

În lunile octombrie şi noiembrie, turiştii români au preferat circuite în America Centrală, în Egipt (cu Croazieră pe Nil inclusă), în Islanda (cu observarea Aurorei Boreale), dar şi în destinaţii precum Mexic, Asia Centrală - Uzbekistan. Noutatea absolută a toamnei a fost circuitul în Sudan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb