Dan Barna: "Alianţa Dreapta Unită este un bloc puternic"

S.B.
Politică / 20 aprilie

Dan Barna: "Alianţa Dreapta Unită este un bloc puternic"

Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat, sâmbătă, la Congresul Forţa Dreptei, că Alianţa Dreapta Unită merge în alegerile din 9 iunie ca "un bloc puternic" şi le va câştiga, menţionând că "marii mamuţi" PSD şi PNL "nu au fost în stare" să găsească un candidat care "să poată să stea în picioare în capitala României", informează Agerpres.

"Este un congres desfăşurat într-un context istoric deosebit şi important pentru că acum s-a limpezit poate mai bine ca niciodată contextul politic al României. Nu mai avem cinci, şase, şapte partide cu meleşcani şi tăriceni şi diverse variante dintre acestea de păcălit lumea. Avem trei opţiuni clare şi România are trei opţiuni foarte clare legate de viitor. Pe de o parte, pesedismul cu tot ce a însemnat el în cei 34 de ani de furt a resurselor României şi reţinerea acestei ţări pe loc, pe de cealaltă parte, prorusism extremist, goarnele şi trompetele Rusiei finanţate în România şi cea de a treia cale este calea pe care împreună o susţinem, este care europeană, calea modernă, este Alianţa Dreapta Unită - USR, PMP, Forţa Dreptei. Acesta este viitorul României", a afirmat Barna.

El a susţinut că actuala guvernare a dus România "pe locul întâi la inflaţie", iar "instituţiile statului sunt confiscate şi se prăbuşesc de la o zi la alta".

"Avem o guvernare în care bolnavii sunt taxaţi, avem o guvernare în care judecătorii Curţii Constituţionale se duc cu căciula în mână în birourile pesediştilor şi noi aşteptăm să găsim dreptate. Este un lucru care nu mai poate continua şi cetăţenii români văd lucrul acesta de la nivelul de trai, la respectul pe care nu-l mai primesc în instituţii. Lucrurile acestea se pot schimba şi schimbarea se numeşte Dreapta Unită şi alegerile de pe 9 iunie", a adăugat Dan Barna.

Acesta a mai spus că Alianţa Dreapta Unită s-a născut pentru că Ludovic Orban, Eugen Tomac şi Cătălin Drulă au avut "maturitatea şi înţelepciunea" să construiască o alternativă care să aducă în România speranţa.

"După atâţia ani de pesedism în diverse forme, după ce peneliştii s-au predat cu arme şi bagaje şi Iohannis le-a pus perna pe faţă şi i-a împins în dormitorul PSD, după toată această perioadă există în societate o dezamăgire, că degeaba votezi, că nu mai ai speranţă, că n-ai ce să mai faci. Dreapta Unită a renăscut exact această speranţă", a mai susţinut Dan Barna.

El a mai menţionat că Dreapta Unită va câştiga alegerile.

"Astăzi Dreapta Unită merge în alegeri ca un bloc puternic care va câştiga alegerile de pe 9 iunie şi spun asta pentru că se vede peste tot în ţară că Dreapta Unită e cu adevărat unită. (...) Marii mamuţi PSD şi PNL n-au fost în stare să găsească un candidat care să poată să stea în picioare în Capitala României având această caricatură de bandă desenată pe care o reprezintă candidatul lor, un medic Oprescu 2.0", a mai spus Barna.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Este singurul personaj politic care îmi provoacă efectiv repulsie. Restul doar mici deranjamente:)

    Soluția salvatoare e antivomitivul. 

    1. cat rau a facut avortatul asta romanilor habar nu are!

      Vrăjeală curată marca Barna.

      Toata viata asta a făcut, a invartit vorbe de păcălit tineri prosti și disperați de viață

      USR = rahatu praf 

    Recomand sa ramai acolo unde dormi, n am inteles de ce tu esti pe liste europarlamentare, iar Elena Lasconi - singurul primar de oras din Romania care nu minte, nu a avut loc!!! E mai bun Tomac basistul??? No problem, pe mine m ati pierdut de votant...

    Opozitia Kelemen ,Orban ,Drula ,Barna , Ciolos si Simion spera sa cistige alegerile .Ar fi hilar daca asta s-ar intimpla in Romania zilelor noastre .UDMR nici macar nu este in marja de eroare ca sa cistige un loc in viitorul Parlament daramite sa formeze Guvernul de unde a plecat pe model USR. 

    USR "moasa" coalitiei monstruase PNL-PSD,

    sa nu mai auzim de ei in veci 

    1. Sa votezi dreapta si dupa aia sa se alieze ei cu PSDu. Maine se pot alia cu AUR

    Sa vorbească lumea ce știe despre Barna-omv- fundatii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb