DAN BARNA: ''Nu se va ajunge la o solicitare de demisie''

G.U.
Politică / 12 aprilie 2021

''Nu se va ajunge la o solicitare de demisie''

Vicepremierul Dan Barna a declarat astăzi, la Parlament, că soluţia tensiunilor din Coaliţie "este dialogul", informează Digi24. Acesta a precizat că a avut o discuţie cu liberalii şi că nu se va ajunge la o solicitare de demisie, în ceea ce îl priveşte pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Declaraţia lui Dan Barna vine în contextul în care luni urmează să aibă loc o şedinţă a coaliţiei în care vor fi discutate cele mai recente tensiuni. Înaintea şedinţei coaliţiei liberalii s-au reunit în Biroul Executiv.

"Eu cred că după această şedinţă a Coaliţiei vom intra în logica unei coaliţii stabile şi a unui Guvern care face ce are de făcut", a spus Barna.

Dan Barna s-a referit şi la situaţia de la Spitalul Foişor şi a spus că "este o chestiune de onoare legată de cei care au permis ca jandarmii să stea să privească cum pacienţii erau înghesuiţi de alţi cetăţeni sau de media". "Nicăieri în lume nu se văd camere de filmat băgate în sufletul bolnavului pe targă", a mai afirmat vicepremierul.

Primvicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat înainte de BEx că "o ţară întreagă a fost şocată de imaginile cu oameni scoşi la ora 23:30, la 5 grade, atât erau în Bucureşti la acea oră, pe targă, acoperiţi doar cu o pătură, în scaun cu rotile, foarte mulţi în maşini personale şi nu în ambulanţe", transmite Digi24.

Acesta a spus că premierul este "cel care cere înlocuirea unui ministru" şi că în deciziile sale Florin Cîţu "se bucură nu doar de sprijinul PNL, ci şi de sprijinul preşedintelui României".

În ceea ce priveşte situaţia din coaliţie, Rareş Bogdan a spus că "situaţia nu este atât de gravă" şi că "e mult mai liniştită în coaliţie decât pare din afară", notează sursa citată.

"Deocamdată nu discutăm despre demiteri, discutăm despre un lanţ al vinovăţiilor", a răspuns el, întrebat dacă va sprijini o cerere de demitere a lui Vlad Voiculescu.

Surse USR PLUS au declarat pentru Digi24.ro că "nu se pune problema" înlocuirii lui Vlad Voiculescu de la Sănătate.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. La puscarie

    1. Toata cireada usrplus!

    S-a ajuns deja. Demisia e ceruta de popor ! Barna cred ca a stat cu vata in urechi si cu ochii profund inchisi in acest week-end.

    Borno... nu va obliga nimeni, tata.. lasati-l acolo... Scoateti armata in strada ! 

    Cata putere au securiștii ăștia!!!! Au avut puțin peste 5% și nu poate nimeni sale facă nimic. Ce vremuri trăim! Dacă nici PNL și nici PSD nu pot face nimic, atunci sa ne declaram republica securista cu un singur partid și știm o treaba.

    L-am ascultat pe Barna vreo 5 minute, astazi la Hotnews... e clar ca baietii de la USR au fost prinsi cu matza in sac de popor si patineaza pe nisipuri miscatoare. Cred ca si-au dat seama si ei ca vor avea soarta PDL-ului lu Basescu daca o tin tot asa...

    In rest, decizia de a-l pastra pe Voiculescu la conducerea unui minister pe care nu-l stapaneste, n-are nicio relevanta practica, si cu el si fara el.. tara e condusa, in domeniul medical potrivit unei agende dictate de undeva de sus.. deci demiterea lui Voiculescu ar avea un impact minim.  

    Nu e vorba de vreo demisie, e vorba ca poporul a vazut clar la televizor despre ce e vorba cu astia.. de ce sunt in stare... Restul.. ce a zis Rares, ce a zis Catzu, ce a zis Barna.. sunt amanunte.

    Masinaria de propaganda neomarxista a facut zgomotul de fond cuvenit astfel incat sa se lase tacerea cat mai repede pe acest nou episod hitlerist. 

    1. de ce trebuie demis Voiculescu!

      compara gravitatea "infractiunilor" facute de alti fosti ministri la sanatate!

    Puişorii de Barna şi Cioloş lucrând cu banii trimişi de afară şi pentru interesul mafioţilor Şoroş şi Macron, trebuie să ştie un lucru: sistemul lui Ceauşescu a fost doborât de oameni, cei care au ieşit pe străzi, şi acest sistem neocomunist va fi doborât în curând. Coaliţia nu recunoaşte puterea populaţiei, având încredere în bătătuşii jandarmeriei. În curând veţi pleca cu toţii acasă!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb