Dan Ioan Popescu rămîne vîrful PSD Bucureşti

Romana Puiuleţ
Ziarul BURSA #Politică / 3 martie 2005

Dan Ioan Popescu rămîne la conducerea Organizaţiei Partidului Social Democrat Bucureşti. La Conferinţa de ieri a PSD Bucureşti, Dan Ioan Popescu a fost reconfirmat pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei. Numirea sa a fost doar o formalitate deoarece fostul ministru nu a avut nici un alt contracandidat.

Dan Ioan Popescu a fost schimbat de la vîrful Organizaţiei PSD imediat după eşecul lui Mircea Geoană la alegerile locale din vara anului trecut. Însă, a fost repus în funcţie imediat după alegerile parlamentare din decembrie.

Ieri, la Conferinţa Organizaţiei PSD Bucureşti, Dan Ioan Popescu l-a atacat pe Mircea Geoană, candidatul propus de domnia sa în competiţia pentru Primăria Bucureştiului: "Eu l-am convins pe Ion Iliescu să accepte candidatura lui Mircea Geoană pentru primărie. Pe de altă parte, Mircea Geoană a acceptat propunerea mea cu condiţia să fie preşedintele Organizaţiei PSD Bucureşti." Dan Ioan Popescu a arătat că Mircea Geoană a trebuit să fie înlocuit datorită faptului că nu s-a preocupat de Organizaţia Bucureşti. "L-am înlocuit de la preşedinţie pentru că nu a trecut pe la Organizaţie, nu a luptat alături de primari şi nu a înţeles că trebuie să se alinieze Organizaţiei."

Pe de altă parte, Dan Ioan Popescu i-a mulţumit lui Sorin Oprescu, eternul perdant al Organizaţiei PSD Bucureşti, că datorită candidaturilor sale la Primărie, PSD a cîştigat şase primării în Bucureşti. Dan Ioan Popescu a declarat că imediat după alegerile din 2004 s-a dorit "decapitarea" sa în partid. În opinia domniei sale încă se încearcă acest lucru. Preşedintele Organizaţiei Bucureşti a arătat, ieri, că Marian Vanghelie are tot atîtea şanse să cîştige Primăria Capitalei cîte a avut Traian Băsescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb