Dan Şucu a cesionat către NEPI o societate imobiliară

ŞTEFANIA CIOCÎRLAN
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 8 iunie 2011

Omul de afaceri Dan Viorel Şucu, patronul "Mobexpert", a decis să cesioneze 99,6% din societatea cu răspundere limitată MPM Land Management SRL către NEPI Bucharest Tree SRL, un vehicul investiţional al fondului de investiţii imobiliar NEPI, aşteptat să se listeze luna aceasta la Bursa de Valori Bucureşti.

Decizia de cesiune a fost luată în Adunarea Generală din 16 mai, potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial. Tot atunci, Domusmex Limited, o societate cipriotă cu sediul în Nicosia, a decis să cesioneze deţinerea de 0,34% din MPM Land Management către NE Property Cooperatief, o cooperativă olandeză, având sediul în Amsterdam, reprezentată de Victor Semionov. Domnul Semionov este şi reprezentantul NEPI Bucharest Three SRL şi directorul financiar al NEPI, fiind co-fondator al fondului de investiţii.

Contactat de ziarul BURSA, domnul Şucu nu a dorit să dea mai multe informaţii despre societatea cesionată către NEPI, precizând că ţine de afacerile sale imobiliare în privinţa cărora nu dă declaraţii.

Nici domnul Martin Slabbert, directorul general al NEPI, nu a doit să comenteze.

EPI este unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, cu active totale de 360,17 milioane euro la sfârşitul anului 2010.

Acţiunile NEPI se tranzacţionează deja pe segmentul AIM al London Stock Exchange şi pe piaţa principală a Johannesburg Stock Exchange.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Bravo. Cine a adus Nepi a fost obligata sa demisioneze. Nu era buna pentru BVB. Dar este pastrata blonda de la receptie care nu stie nici o limba, nici calculator, nu are nici un fel de maniera, iar imbracamintea cu tot codul lui Vali este de un topism fara cuvinte. Dar sa nu uitam zilnic se converseaza la telefon de dl.Presedinte, asa se lauda in piata. Iar Vali a lui Farmache ii arata cum se lucreaza la un calculator. Daca esti blonda si putin dusa, se pare ca prinde mai ales ca ea duce pe multi de nas si totusi prinde. Daca suni la BVB rar iti raspunde nu de alta dar daca vorbeste cu dl.Presedinte? Cum sa raspunda fata!

    lasati blonda in pace. si asa este vai de capul ei.nici nu stie cum o chema. si eu am sunat la bursa si nu mi-a raspuns nimieni si ce? au si telefoane mobile date de bursa, sunati pe alea. am fost curand cu niste investitori, aveam intalnire cu vali si atat ea cat si cealalata ne-au tratat cum nu as putea descrie. nici macar nu aratat ca stiu ceva despre intalnire. stateam ca niste curci cu toti in hol. blonda de la bursa...ha, ha, ha

    si cu blonda si fara tot aia este. cand esti protejata presedintelui iti poti permite orice. chiar sa fii si proasta. important este ca salariul depasete cu mult 3000 roni. asta da viata la bursa de valori bucuresti. chiar a castigat cati oancea. bravo ei

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb