Dan Voiculescu, din puşcărie: Eu nu-mi doresc decât ca justiţia să facă dreptate

Politică / 2 ianuarie 2015

Dan Voiculescu, din puşcărie: Eu nu-mi doresc decât ca justiţia să facă dreptate

"Anul 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecaţi de Dumnezeu, dar şi de justiţie", scrie pe blogul său omul de afaceri Dan Voiculescu, ce adaugă că acelaşi lucru se va întâmpla şi cu acoliţii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic), menţionând că nu-şi doreşte "decât ca justiţia să facă dreptate".

Preşedintele PC, Daniel Constantin, ministru al Agriculturii, este dur criticat, joi, în prima zi a anului 2015, de fondatorul partidului, omul de afaceri Dan Voiculescu, aflat la închisoare.

Într-o postare pe blogul sau, Voiculescu îl acuză pe Daniel Constantin de lipsa de conştiinţă, punându-l alături de procurorul Emilian Eva, care a instrumentat dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, şi de judecătoarea Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucureşti, care a pronunţat condamnarea la 10 ani de inschisoare a omului de afaceri în acest dosar.

"2014 a fost un an greu în care am trăit: apogeul luptei mele politice cu Băsescu Traian, atacurile perfide venite din partea E Udrea şi M Macovei, lipsa de conştiinţa a lui Emilian Eva, Daniel Constantin şi Camelia Bogdan", transmite Voiculescu pe blog, din închisoare.

În context, Voiculescu arată că s-a luptat atât cu Daniel Constatin, cât şi cu fostul preşedinte Băsescu, fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei, cu şefa PMP, Elena Udrea, precum şi cu magistraţii care l-au trimis după gratii.

"Nu este deloc uşor, credeţi-mă, să te lupţi de unul singur, fără compromisuri, până la capăt, cu toţi cei de mai sus şi cu instituţiile influenţate de ei", susţine Dan Voiculescu.

De asemenea, el îi prezice liderului PC, Daniel Constantin, că va fi "judecat de Dumnezeu, dar şi de justiţie".

Daniel Constantin este, din anul 2010, preşedinte al Partidului Conservator, fondat de Dan Voiculescu, care şi conducea, de fapt, partidul. Că preşedinte fondator, şi acum, după ce a intrat la închisoare, Voiculescu figurează în statutul nemodificat al partidului, cu nume şi prenume.

Actualul ministru al Agriculturii este legat de omul de afaceri şi de un contract de împrumut. În 2007 şi 2008, Constantin a luat cu împrumut de la Voiculescu suma de 295.000 de euro: creditul de 100.000 de euro scadent în anul 2016, respectiv 195.000 de euro scadent în 2017.

Pe vremea când a luat bani cu împrumut de la omul de afaceri, Daniel Constantin era director la o firma de consultanţă a familiei Voiculescu, Logicons SA.

Cunoscut ca un apropiat al liderului PSD Victor Ponta, Daniel Constantin activează că ministru al Agriculturii, din mai 2012, traversând toate cele patru guverne Ponta succesive.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. dar cu Constantin ce-ai avut?

    Consider ca Voiculescu este o victima a justitiei injuste.

    Pe de alta parte, la o analiza atenta rezulta ca sistemul nu permite sa le ai pe toate: om de afaceri, politician, mogul media. De majoritatea celor care au ocupat o asemenea pozitie s-a ale praful. 

    1. Esti pribeag in gandire; poti sa le ai pe toate, daca le-ai obtinut correct. Daca nu, stai langa Motan. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb