DANIEL DRAGOMIR:  Ziua de filaj la SRI este 3.000 euro

A.M.
Miscellanea / 4 iunie 2018

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir scria ieri, pe pagina sa de Facebook că ziua de filaj la SRI costă 3.000 de euro şi afirmă că "într-o zi vom înţelege cu toţii de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem intelligence" de dăm pe afară, informează News.ro.

"Aici sunt banii dumneavoastră! 3.000 de euro ziua de filaj la SRI", scrie Daniel Dragomir pe pagina sa de Facebook.

Acesta afirmă că "într-o zi vom înţelege cu toţii de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem intelligence de dăm pe afară".

"Sume uriase au fost cheltuite pentru a-i urmări pe români. De aceea, pe lângă răspunderea penală, Coldea, Kovesi şi ceilalţi mafioţi care conduc statul paralel vor trebui să plătească sumele cheltuite în interes personal pentru a-şi distruge adversarii sau pentru a-i urmări pe români", mai scrie Dragomir care spune că banii vor trebui recuperaţi, "până la ultimul cent".

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a stat în arest preventiv din 14 septembrie până în 29 decembrie 2016, în dosarul "Black Cube", în care este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, instigare la fals informatic, în formă continuată, şi instigare la violarea secretului corespondenţei, conform sursei citate.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. nesimtiti.atat cei care au facut platile cat si cei care au cerut banii pentru aceste meschinarii sa fie trasi la raspundere pentru inalta tradare .Cel putin un pic de munca in folosul comunitatii.Ce pacat ca nemul romanesc a putut sa aleaga in functii imortante rebuturi tip coldea ,luluta,cocina de maior ,niste SCELERATI,CU sceleratul principal ,SATANA dupa ceausescu ,BASESCU.

    1. Daca fenomenul hotiei in Romania a atins cote inimaginabile poate ca nu e nejustificat filajul de amploare.Poate ca am fost si eu ascultat , dar nu mi s-a intimplat nimic .Punem caruta inaintea boilor :ne facem ca nu vedem cit de mult s-a furat si se fura si suntem ofuscati ca sintem filati . Daca hotii sint prinsi prin filaj , traiasca filajul .Cit priveste pacatul alegerii unora sau altora poporul are conducatorii pe care-i merita

      Dar ce meritați sunt Securiștii. De peste 70 de ani tot cu Securiștii, tot cu Volga neagră, tot cu abordări staliniste și propagandă democratică pentru poporul asuprit.

      Te faci că nu vezi bugetele Securității și procentul firmelor Securității abonate la contracte cu statul. 

      Sa ne intelegem : de securitate sau sri mi-a fost sila de cind ma stiu , deci si de acest fost ofiter care-i dezvaluie ACUM pe cei cu care a fost ,la un moment dat , in caruta

      Dle Dragomir, banii de autostrăzi sunt în conturile hoților din parlament și ale celor care au fost la guvernare în ultimii 28 de ani. Hoții sunt bolnavi de supărare că îi filează serviciile și nu pot fura fără teamă. Hoții sunt supărați că unii dintre ei au fost prinși și condamnați, de aceea o urăsc pe Kovesi și pe Coldea. Dar nu mor caii când vor câinii.

      Conform înregistrărilor, mafioții disperați sunt Kovesi, Negulescu, Onea, Papici și restul găștii DNA.

      Îmi retrag afirmația. Kovesi a făcut poze la Deva, deci m-am înșelat în privința ei.

    3 mii x 22 milioane = 6 milioane de romani emigrati

    Woow

    Ia te uita si la tantalaii astia (Dragomir, manta, Cucsa...), apaudati de gugumani, cu ce colinde umbla!, ceva de genul:

    3 000 euro/zi * 365 zile/an * 6 mil de urmariti = 6 570 mld euro/an! :))

    E ceva avind in vedere ca PIBul tarii este de cca 200 mld euro/an. 

    1. Evident bugetul alocal Securității este mai mic de 6570 mld euro/an.

      Sau lucreaza la Foc continuu. E un mizilic tariful, daca urmareste Si la Chisinau sau Viena e chiar mizilic

    astia au fost si vor fi,dar pacat de tineretul asta care pune botul si-si sfisie hainele in piata clamind securitatea si procuratura fratilor astia sunt cele mai jegoase institutii din romania,intelrg ca aveti facultatile facute pe bani,dar sunteti chiar prosti?

    1. Sunt manipulați. Am în lista de FB gârlă specialiști, dar propaganda îi face.

      Eu zic ca mai degraba cei ca tine au ramas cu apucaturi de sclavi de pe timpul Comunismului, pozitia ghiocelului ti se potriveste de minune. De 28 de ani avem la putere acelasi partid...doar ca hotii din el s-au schmbat...si voi inca mai credeti in Fat Frumos- ca nu avem autostrazi din cauza SRI, ca Soros e in tot si in toate... Eu unu abia astept sa va curatati- poate asa nu vom mai fi nevoiti sa emigram cu totii!

      Securiștii chiar dacă se duc, își angajează copii securiști pe aceleași poziții.

      Nu avem autostrăzi din cauza SRI. Alocarea bugetelor pentru ascultaci și descurajarea construirii de autostrăzi prin șantaj făcut direct de Coldea subliniază faptul că nu avem autostrăzi din cauza SRI. 

    Câinii de pază LATRĂ : caravana trece (Forever) ...

    1. de urmarit, specializare baieti finutzi cu risc abordat standard, ofer seriozitate, referinte

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb