Daniel Suciu: "Nu aveţi, nu o să aveţi unul mai bun ca Petre Daea"

I.A.
Politică / 18 aprilie 2023

Daniel Suciu: "Nu aveţi, nu o să aveţi unul mai bun ca Petre Daea"

Deputatul PSD Daniel Suciu a declarat astăzi că USR nu are, nu a avut şi nu o să aibă un ministru mai bun decât Petre Daea şi i-a îndemnat pe cei de la PNL să voteze împotriva moţiunii simple depusă împotriva ministrului Agriculturii, potrivit news.ro.

La dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, Suciu a spus în plenul Camerei Deputaţilor: "Îmi pare rău, domnule ministru, că v-aţi răcit gura de pomană, pentru că aţi venit şi aţi vorbit despre agricultură, nu aşa cum au făcut colegii noştri din Parlament. Am o singură rugăminte, una singură şi mare. L-aţi persiflat, v-aţi legat de vârsta domniei sale, dar vă rog, mai tânăr sau mai puţin tânăr, pe trotinetă sau din marile dumneavoastră organizaţii, stimaţi semnatari ai moţiunii, aduceţi-ne unul mai bun decât Petre Daea. Şi nu aveţi nici astăzi, nu aţi avut nici ieri, nu o să aveţi nici mâine. Şi da, stimaţi colegi de la PNL, este evident sper pentru toată lumea că va trebui să votăm cu toţii împotriva acestei moţiuni. Restul de comentarii nu o să le fac".

El a adăugat că semnatarii moţiunii simple, deputaţii USR şi cei neafiliaţi, nu au fost atenţi atunci când ministrul Petre Daea le-a vorbit despre agricultură.

Daniel Suciu a afirmat: "Am auzit cum aţi citit 20 şi un pic de minute o moţiune în care l-aţi pomenit de domnul ministru de 51 de ori. Asta înseamnă de 4 ori pe minut. Nea Petrică, domn' ministru Daea, Petre, cum aţi vrut l-aţi persiflat în acest text. Nu are nicio importanţă, este politică, nu-i aşa? Dar am văzut, de asemenea, cât de mult v-a interesat cu adevărat ce aţi scris în propria moţiune, pentru că deloc, dar absolut deloc, nu aţi avut nici măcar bunul simţ să îl ascultaţi pe cel pe care l-aţi chemat astăzi în faţa dumneavoastră. Neajunsul meu că stau acolo sus e că văd foarte bine tot ceea ce se întâmplă în sală şi daţi-mi voie să vă citesc ce făceaţi domniile voastre când domnul ministru vă dădea explicaţii. 5 colegi eraţi cu ochişorii în laptopuri, trei perechi dintre dumneavoastră vorbeaţi unii cu alţii mai aprins sau mai domol, un coleg pe care nu-l mai văd era într-un live la concurenţă cu domnul Simion şi alţii, vreo şase colegi mai stingheri erau singuri în bancă, domnul Barna însuşi contempla vitraliul. Cam aşa v-a interesat ce vă spunea domnul ministru despre agricultură".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb