DANIEL SUCIU, PSD: "PSD va intra la guvernare cu premier din rândurile sale"

S.B.
Politică / 20 august 2021

"PSD va intra la guvernare cu premier din rândurile sale"

Deputatul PSD Daniel Suciu a afirmat, vineri la Bistriţa-Năsăud, că partidul va intra la guvernare numai dacă va avea propriul premier. El a adăugat că la reuniunrea grupurilor parlamentare de săptămâna viitoare vor fi discuţii şi despre posibilitatea iniţierii unei moţiuni de cenzură, informează news.ro.

"PSD va intra la guvernare cu premier din rândurile sale. Orice altă variantă nu poate fi luată în considerare. Ne-am ars o dată şi s-a ars o dată toată ţara, că l-am susţinut pe Ludovic Orban în plină pandemie. A doua oară nu se va întâmpla acest lucru. Cum să susţinem un Guvern cu Ralucuţa Turcan, cu Cîţu, cu Vîlceanu, cu Doamne iartă-mă ce au ăştia acolo? Nicio şansă, nu se va mai întâmpla acest lucru. Varianta PSD este: participăm la guvernare cu premier PSD, punct", a explicat Daniel Suciu, întrebat dacă va sprijini PSD un guvern minoritar, în cazul în care se va ajunge la o astfel de situaţie după congresele partidelor din coaliţia de guvernare.

Deputatul PSD de Bistriţa a mai spus că, săptămâna viitoare, formaţiunea din care face parte va discuta despre posibilitarea depunerii unei moţiuni de cenzură, după ce începe activitatea parlamentară.

"La începutul săptămânii viitoare, vom avea reuniunea grupurilor parlamentare, cu Biroul Permanent Naţional şi cu toţi preşedinţii, şi vom lua în discuţie toate variantele pe care le avem, mai ales că începe şi sesiunea parlamentară, să vedem, depunem moţiune de cenzură, îi mai aşteptăm să se îngroape de tot cu congresele lor. Dacă mă întrebaţi pe mine, este o părere pur personală, acest guvern nu ar trebui să stea nici măcar un minut la Palatul Victoria, nu doar pentru că este Cîţu un infractor şi un penal internaţional, nu pentru că Orban, înaintea lui, tot liberalii spun, a condus şedinţele de guvern cu ţuică. Performanţele lor economice şi care se văd în nivelul de trai sunt catastrofale", a conchis Suciu.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Da , lasă că nu intrați la guvernare....

    1. PSD va sta pe bara minimum opt ani, de preferinta douazeci. Pana atunci, sa ne aducem cu totii aminte de Dancila, produsul supremei golanii de care a fost capabila Ciuma Rosie!

      mananci kkt , pe vremea lui dancila era mult mai bine din toate pc de vedere . ce-i de preferat acum , datoriile imense , chelnerii , cioclii si alte panarame in tot felul de posturi , sanatatea si invatamantul la pamant , betivii si drogatii in fruntea guvernului ? intr-un an sinteti istorie lgtb istilor , huooo !

      veorica platea toate cheltuielile cu majorarea pensiilor cu 40% si a salariilor bugetarilor din buzunarul ei, ea nu imprumuta

      veorica platea toate cheltuielile cu majorarea pensiilor cu 40% si a salariilor bugetarilor din buzunarul ei, ea nu imprumuta

      lasa mah ca e toti la fel ca e shmekeri la dat cu jula

      iar dancila era de la etajul 2 plecata si a devenit julitoarea prima ministerista !  

      In 8 ani Romania nu va mai fi pe harta cu ciuma cacanie la putere,iar tu cred ca fumezi ceva cu penalul cutu de l lauzi asa

      Postacilor,lumea sa convins ce hram purtati,propaganda,minciuni,ma nipulari doar sa ajungeti la putere,ati adus la putere toti hotii,betivii ,samsarii toti tradatorii de tara

    Veorica?

    Veorica?

    1. Daaa

      Și neapărat pintea la sănătate...știe să ia... 

      drogatu , betivu ?

      Veorica are post bun la BNR, se pi.sha pe trolli...

      Mai buna este trista asta de acum, spaima parului pubian care se mai numesc si floci.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb