Dansatori de top mondial la Transylvanian Grand Prix

O.D.
Sport / 3 noiembrie 2022

Dansatori de top mondial la Transylvanian Grand Prix

Clubul sportiv Fantasy Dance aduce la Sibiu cei mai buni dansatori sportivi din lume, reuniţi sub egida evenimentului Transylvanian Grand Prix.

Prima ediţie Transylvanian Grand Prix la Sibiu a avut loc în anul 2015, o competiţie de tip World Open, etapă a circuitului mondial de dans sportiv la secţiunile standard şi latino iar de atunci, publicul sibian a avut ocazia să participe la nu mai puţin de 7 Campionate Mondiale şi Europene pe parcursul acestor ani. Competiţia s-a stabilit definitiv la Sibiu şi a devenit una dintre cele mai importante competiţii de profil din Europa.

Anul acesta, Transylvanian Grand Prix vine cu o nouă premieră, trei campionate mondiale şi un campionat European urmând să se desfăşoare în acest weekend la Sibiu, Campionatul Mondial de Sub 21 Latino, Campionatul Mondial de Senior I Standard, Campionatul Mondial de Showdance Standard şi Campionatul European de Tineret Standard.

Sportivi din peste 42 de ţări vor concura pentru titlurile mondiale şi titlul european, dar şi la secţiunile de Open Standard şi Latino, structurate pe categorii de vârstă, Juvenil/Copii I 6-11 ani, Juniori I 12-13 ani, Junior II 14-15 ani, Tineret 16-18 ani şi Adulti 19-34 ani. Competiţia este arbitrată de oficiali din 29 de ţări, 60 de arbitri internaţionali şi peste 50 de arbitri şi oficiali români.

În total, pe parchet vor evolua peste 700 de perechi de dansatori, printre cei mai buni din lume. Campionii şi vicecampionii din fiecare ţară vor participa la Campionatul Mondial de Showdance Standard şi la Campionatul European de Tineret Standard. La Mondialul de Sub21 Latino şi Senior I Standard şi-au anunţat deja prezenţa numeroase echipe din topul clasamentului.

Cei mai bine clasaţi participanţi la TGP 2022 până în acest moment, secţiunea latino, sunt Alexandru Miculescu/Andra Păcurar din România, pe locul 4 mondial în acest moment, echipa din Ungaria Hidi Balasz/Kis Violeta, ocupanţii poziţiei 9 şi Mihai Alexandru Cristian/Georgiana Barbu din România, ocupanţii poziţiei cu numărul 11.

Numeroase echipe din top 50 mondial sunt înscrise şi în categoria Standard, unde vor fi interesant de urmărit evoluţiile perechilor Rareş Cojoc/Andreea Matei - România actualii ocupanţi a primului loc în clasamentul mondial, o premieră pentru dansul sportiv din România, Evgeny Nikitin/Valeria Menyaylo din Azerbaidjan pe locul 13 mondial şi Paul Rednic/Roxana Lucaciu din România pe locul 21 mondial.

Transylvania Grand Prix are loc între 4 şi 6 noiembrie la Sala Transilvania. Concursurile vor începe în fiecare zi, de la ora 8 până la ora 23:00. Galele finale ale competiţiei vor avea loc sâmbătă şi duminică, de la ora 19:00.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb