Danubiu Enterprises va dezvolta un proiect de retail în valoare de peste 10 milioane euro

T.B.
Companii / 7 martie

Danubiu Enterprises va dezvolta un proiect de retail în valoare de peste 10 milioane euro

Danubiu Enterprises, dezvoltator de real estate comercial (spaţii logistice şi de retail), are în plan pentru anul 2024 să înceapă dezvoltarea unui proiect de retail în valoare de peste 10 milioane de euro, deschis spre închiriere vânzătorilor angro şi cash & carry (de produse alimentare şi nonalimentare), se arată într-un comunicat de presă, remis redacţiei. Numit A1 Shopping Center, acesta va fi amplasat pe un teren în suprafaţă de 67.000 de metri pătraţi din vestul Capitalei, zona Militari-Chiajna, la o distanţă de doar 50 de metri de Autostrada 1 şi în apropiere de Divertiland Water Park, precizează sursa. Cu o suprafaţă închiriabilă de 24.000 de metri pătraţi, complexul va cuprinde atât o zonă comercială propriu-zisă, cât şi spaţii de depozitare, alături de o serie de servicii complementare. Lucrările de construcţie sunt programate să înceapă în trimestrul al doilea al anului 2024, termenul estimat de finalizare fiind trimestrul al treilea din 2025, adaugă sursa citată.

Potrivit comunicatului, "Iniţial, acest proiect trebuia să fie compus dintr-un strip mall dedicat retailerilor clasici, al căror public-ţintă este reprezentat de consumatorii finali, alături de un hotel de 3 stele, ce trebuia să acopere cererea destul de ridicată pentru călătorii de afaceri din vestul Capitalei. Ulterior, însă, în urma analizei aplicate, în timp, a nevoilor pieţei, am realizat că zona respectivă a Bucureştiului ar fi mai bine deservită de un proiect conceput pentru retaileri de tip angro şi cash & carry, care vin să răspundă variatelor nevoi ale proprietarilor de magazine mici şi medii din toată ţara. Concluzia noastră a fost confirmată de feedbackul primit din piaţă, un important retailer din această categorie manifestându-şi deja interesul pentru închirierea unui spaţiu de mari dimensiuni în proiectul nostru. Suntem convinşi de viabilitatea modelului nostru de business şi suntem gata să deschidem negocierile şi cu alţi jucători de profil", a declarat Maria Iancu, Director Dezvoltare.

Oferind acces rapid către Autostrada A1 şi Centura Bucureştiului, parcul comercial de tip angro dezvoltat de AmCorp a fost conceput în conformitate cu cerinţele specifice ale retailerilor din această categorie, transmite compania. Acesta va cuprinde, astfel, atât spaţii de vânzare moderne, dotate cu toate facilităţile şi utilităţile necesare, cât şi spaţii de depozitare la standarde europene - uşurinţa de utilizare a acestora din urmă fiind o condiţie obligatorie pentru vânzătorii de volume mari de mărfuri. La aceste două componente esenţiale se adaugă o zonă de servicii pentru retailerii cash & carry, o zonă de food court, un număr generos de spaţii de parcare, inclusiv o zonă dedicată autoturismelor de tip dubă, aspecte menite să fluidizeze circulaţia cumpărătorilor de mărfuri, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb