Danubius se alătură comunităţii Stup

S.B.
Companii / 25 iulie 2022

Danubius se alătură comunităţii Stup

Danubius devine parte a comunităţii Stup, un loc de dialog şi conectare pentru antreprenori, prin care aceştia pot beneficia de sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de afaceri.

Stup este o iniţiativă a Băncii Transilvania, menită să conecteze antreprenorii cu furnizorii de servicii şi produse pentru înfiinţarea, gestionarea, managementul unei afaceri. Danubius este singurul membru al ecosistemului Stup care oferă soluţii fiscale şi non-fiscale. Prin această prezenţă, Danubius îşi reconfirmă poziţia şi angajamentul de a sprijini micii antreprenori şi iniţiativele private din piaţă.

"Ne bucurăm să fim parte din comunitatea Stup BT, alături de parteneri care sunt, la fel ca noi, ghidaţi de obiective de business sănătoase, într-un loc în care se fac lururi menite să conducă înspre inovare. Prezenţa la Stup face parte din angajamentul nostru de a fi aproape de antreprenorii la început de drum sau în curs de dezvoltare", a susţinut Velin Ganev, Director General al Danubius.

Printre soluţiile Danubius pe care antreprenorii le pot regăsi la Stup se numără şi BlueCash 50, un dispozitiv de tip all-in-one care include casă de marcat, terminal de plată cu cardul bancar şi numerar, Dude pentru Android, imprimantă şi cititor de coduri de bare şi QR. Printre inovaţiile aduse de BlueCash 50, acum la dispoziţia şi a antreprenorilor membri ai comunităţii Stup, este posibilitatea de a-şi alege singuri soluţia de gestiune potrivită afacerii lor, prin Danubius Store, în care pot regăsi o multitudine de aplicaţii menite să conducă la dezvoltarea business-urilor.

Lansarea Stup aduce laolaltă, alături de Banca Transilvania şi Danubius, parteneri precum Baselinker, DC Conta, Ebriza, eJobs, Filip & Company, Fonduri-structurale.ro, Gomag, Hosterion, The Yellow Creators, Mini CRM, MTH Digital Namirial, Prime Dash, Regina Maria, Regnet, Smartbill, Termene, ThinkOut şi Weex Global. În social media, Stup este pe Instagram şi pe Facebook.

Stup se află în Bucureşti, pe Calea Şerban Vodă nr. 206-218, precum şi online, pe www.btstup.ro. Ca un prim pas către comunitatea Stup, este necesar un cont pe această platformă online.

"Stup este contribuţia BT la creşterea comunităţii antreprenoriale. Va fi un loc de întâlnire, un loc al ideilor, în care se vor naşte business-uri, dar şi în care venim cu soluţii la nevoile reale ale acestora. Ne dorim să contribuim la întărirea ţesutului antreprenorial al României", declară Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

"Orice antreprenor găseşte în Stup două lucruri importante pentru provocările de zi cu zi dintr-un business, consilierea necesară şi ulterior implementarea concretă a soluţiei potrivite, ambele raportate la specificul afacerii sale. Iar asta salvează timp şi aduce un confort al calităţii în alegerile făcute", afirmă Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb