Danubius Sovata investeşte 4 milioane euro în reamenajarea hotelului Făget

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii / 24 septembrie 2018

Grupul hotelier Danubius din Sovata anunţă investiţii de peste 4 milioane de euro în lucrările de reamenajare ale hotelului Făget, în vederea upgradării de la calificativul hotelier de două stele la un nivel de trei stele. Compania va amenaja şi un centru de tratament şi SPA propriu, conform unui comunicat de presă.

Hotelul Făget are 136 de camere care vor avea un nou concept arhitectural, modern, gen hotel boutique. Noul design al hotelului Făget a fost creat de către grupul de companii format din Eastern Design Structuri, Inegal Design si Global Proiect, toate companii autohtone.

Lucrările de modernizare se vor încheia în vara anului 2019, când locaţia îşi va deschide din nou porţile pentru turişti.

Grupul Danubius îşi propune, astfel, să atragă un număr mai mare de turişti cu venituri medii şi mari. "Oamenii care vor trece pragul hotelului Făget sunt persoane receptive la ideea de prevenţie ca cea mai bună metodă de tratament", subliniază reprezentanţii societăţii, adăugând: "Preţurile practicate de hotel, după renovare, vor fi cam la 75% faţă de cele percepute de hotelul Sovata (4 stele). Vom avea tarife mai accesibile, astfel încât toţi cei care vor să se odihnească şi să prevină bolile locomotorii, dar şi cele cauzate de stres, sa poată veni la Sovata. După redeschidere, hotelul va avea o cu totul altă imagine şi un alt nume".

Grupul hotelier Danubius Sovata anunţă că, în primele nouă luni ale anului 2018, peste 38.600 de turişti au trecut pragul celor trei hoteluri aflate în portofoliul său, dintre care 80% au fost turişti români şi 20% străini, compania realizând o cifră de afaceri de peste 7,7 milioane de euro, cu o creştere de 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Pentru anul 2019, Grupul Danubius îşi propune o reaşezare şi o regândire a meniurilor de tratamente SPA & Wellness. Totodată, hotelierii iau în calcul şi o imagine nouă pentru locaţiile lor.

Complexul turistic deţinut de Danubius Hotels Group este format din hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata**, Danubius Health Spa Resort Bradet ** şi Hotel Făget*. Cele trei hoteluri sunt parte a unui complex unitar, care pune la dispoziţia turiştilor un total de aproape 400 de camere duble (800 de locuri de cazare).

Unităţile hoteliere ale Grupului Danubius se află la mai puţin de 200 de metri de Lacul Ursu, singurul lac heliotermal din Europa. Salinitatea sa ridicată i-a adus supranumele de Marea Moartă a Transilvaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb