Dat afară de Cîţu, fostul şef al Corpului de control a ajuns director la ANRE

A.P.
Miscellanea / 10 februarie 2021

Dat afară de Cîţu, fostul şef al Corpului de control a ajuns director la ANRE

Dragoş Tănăsoiu, fostul şef al Corpului de control al guvernului în mandatul de premier al lui Ludovic Orban, a fost dat afară de premierul Florin Cîţu în primele zile de mandat şi a revenit în funcţia de Director al Direcţiei de Logistică şi Achiziţii din Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE), potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei, potrivit g4media.

Tănăsoiu fusese adus de Orban tot de la ANRE, unde a fost secretar general. ANRE este condusă de fostul PSD-ist Dumitru Chiriţă, acuzat unanim de experţi şi jucătorii din piaţă în scandalul facturilor mărite la energia electrică.

Potrivit anunţului oficial al ANRE, Tănăsoiu a organizat o procedură de achiziţie directă, fără licitaţie, pentru cumpărarea a 350 de teste PCR pentru depistarea infecţiilor cu coronavirus la angajaţii ANRE.

Achiziţia de teste PCR vine pe fondul apariţiei în România a testelor rapide cu antigen, mult mai ieftine, şi în condiţiile în care majoritatea instituţiilor publice din România nu au achiziţionat teste pentru angajaţii lor.

Cine este Dragoş Tănăsoiu. Fost membru al Partidului Democrat, Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost secretar general al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei înainte ca fostul premier Ludovic Orban să îl numească şef al Corpului de control în ianuarie 2010.

Până să fie numit secretar general la ANRE în 2012, Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost director adjunct al Direcţiei Inspecţie şi Control General din cadrul primăriei Capitalei. În ianuarie 2008 a fost numit cu caracter temporar de fostul premier de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, în funcţia de secretar general al Ministerului Transporturilor, până la data încetării suspendării din funcţie a titularului.

Soţia sa a devenit în 2020 directorul Direcţiei de relaţii externe şi protocol la Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb