De Ziua Internaţională a Animalelor, PURINA îşi întăreşte angajamentele faţă de animalele de companie, oamenii care le iubesc şi planetă

R.S.
Companii / 4 octombrie

De Ziua Internaţională a Animalelor, PURINA îşi întăreşte angajamentele faţă de animalele de companie, oamenii care le iubesc şi planetă

Astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Animalelor, o mişcare globală pentru a sărbători şi proteja animalele! De 130 de ani, pentru noi, la Purina, alimentaţia animalelor de companie este în centrul a ceea ce facem, dar nu este tot ceea ce facem. Ne angajăm să facem mai mult din ceea ce contează pentru animalele de companie, pentru oamenii care le iubesc şi pentru planetă, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Cu ocazia împlinirii a 130 de ani de când Purina foloseşte expertiza sa nutriţională, împreună cu cei mai buni specialişti din domeniu pentru a oferi cea mai bună hrană prietenilor patrupezi, s-a lansat cel de-al patrulea raport Purina in Society Commitments la nivel European. Raportul urmăreşte rezultatele şi acţiunile pe care brand-ul le-a realizat în urma obiectivelor setate în 2016 şi întăreşte angajamentele lansate atunci, ce vizează trei arii importante: grija faţă de animalele de companie şi oamenii care le iubesc, comunitate şi planetă, potrivit comunicatului.

Prioritatea Purina este întotdeauna de a îmbunătăţi sănătatea fizică şi bunăstarea emoţională a animalelor de companie. Cei 130 de inovaţie şi cercetare continua au condus la dezvoltarea de produse unice pe piaţă, iar la nivel European, în ultimii 6 ani s-au lansat peste 25 de noi produse, precum şi o serie de noi formate şi reţete noi pentru produsele existente. Cele peste 4,3 milioane de pisici din România se pot bucura şi ele de una dintre inovaţii începând din acest an - PURINA® PRO PLAN® a lansat Hydra Care, un supliment inovator ce favorizează hidratarea optimă a pisicilor, ajutând la menţinerea rinichilor sănătoşi şi la funcţionarea corectă a sistemului urinar. 

Să deţii un animăluţ de companie este una dintre cele mai mari bucurii, precum şi o mare responsabilitate. Unul din angajamentele Purina este acela de a oferi viitoarei generaţii de părinţi de animale de companie informaţii de la specialisti, sfaturi şi instruire despre cum să creşti în mod responsabil un animal. Peste 3 milioane de copii din Europa au participat în programe de responsabilizare în acest scop. În România, prin proiectul educaţional PURINA® Pet School, ce a obţinut în România Premiul Gold în cadrul Community Index 2020, peste 30.000 de elevi din 58 de şcoli din Bucureşti şi Prahova au beneficiat până în prezent de informaţii şi activităţi despre creşterea responsabilă a animalelor de companie. Proiectul se extinde anul acesta la nivel naţional, astfel încât un număr mai mare de copii să aibă o mai bună înţelegere asupra a ce înseamnă să fii un părinte mai responsabil pentru animăluţul de companie.

"Pe fondul pandemiei de COVID-19, am fost martorii unei creşteri semnificative a numărului animalelor de companie, oamenii fiind din ce în ce mai conştienţi de beneficiile pe care acestea le poate aduce în viaţa lor. Această relaţie din ce în ce mai strânsă dintre animalele de companie şi oameni, precum şi o creştere continuă a pieţei locale de hrană pentru animale de companie, ne responsabilizează şi ne oferă o nouă perspectivă asupra rolului nostru în societate. De aceea, continuăm să ne implicăm activ în proiecte educaţionale şi facem chiar şi un pas mai departe. Un exemplu în acest sens este proiectul Better Together, început în 2023, prin care Purina oferă sprijin, resurse şi sfaturi deţinătorilor de animale din România. Anul acesta, în sprijinul acestei iniţiative s-au alăturat patru medici veterinari (dr. Rares Capitan, dr. Raluca Zvorasteanu, dr. Florin Leca şi dr. Gonçalo da Graça Pereira), ca parte din proiectul VetTalks, prin care comunitatea Purina are acces la conţinut video cu cele mai bune informaţii despre sănătatea animalelor de companie. Considerăm că partenerii noştri, medicii veterinari, sunt cea mai de încredere sursă de cunoştinţe nutriţionale pentru proprietarii de animale de companie şi ne dorim ca împreună să contribuim la o societate în care proprietarii de animale de companie să aibă la dispoziţie toate informaţiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii pentru prietenii lor patrupezi", spune Diana Bejan, Business Executive Officer PURINA® Romania, Bulgaria, Adriatic, Nestle, se menţionează în comunicat.

Nu în ultimul rând, important de menţionat sunt angajamentele pe care Purina le are faţă de Planetă. Conform raportului Purina in Society Commitments, până în 2023, 90% din ingredientele din mare folosite în produsele Purina provin din surse responsabile, ceea ce ne aduce mai aproape de obiectivul ca până în 2030, să folosim doar peşte obţinut prin practici responsabile (peşte de captură şi acvacultură). Aceste obiective sunt în spiritul responsabilităţii faţă de consumatori şi faţă de mediul înconjurător şi au ca scop menţinerea vie a ecosistemelor prin practici responsabile şi sustenabile.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb