DECLARAŢII ALEGERI SUA/MONICA MACOVEI: "Trump să se gândească dacă ar fi câştigat alegerile avându-l contracandidat pe Putin"

Ziarul BURSA #Politică / 10 noiembrie 2016

"Trump să se gândească dacă ar fi câştigat alegerile avându-l contracandidat pe Putin"

Ţara noastră trebuie să lucreze cu noul preşedinte al SUA pentru interesul românilor de acasă şi din America şi al democraţiei în regiune, a afirmat, ieri, europarlamentarul Monica Macovei.

Domnia sa a susţinut într-o declaraţie politică: "America are un nou preşedinte. România trebuie să lucreze cu el, pentru interesul românilor de acasă şi din America şi al democraţiei în regiune. Spectacolul colorat din campania electorală, presărat inclusiv cu injurii, idei xenofobe sau cu declaraţii de admiraţie pentru Putin, este de aşteptat să se încheie. Aşa cum este de aşteptat ca mecanismele consolidate ale democraţiei americane să funcţioneze şi să regleze orice pornire cu potenţial nedemocratic".

În opinia sa, "între Putin şi Democraţie sau între Libertate şi Xenofobie, noul preşedinte Trump va constata că îi sunt mai prietene Democraţia şi Libertatea". "Iar când mai vorbeşte despre Putin, să se gândească dacă într-un regim totalitar ar fi câştigat alegerile avându-l contracandidat pe Putin", a adăugat ea.

Monica Macovei a mai spus: "România are alături de SUA un trecut consistent şi un Parteneriat strategic tocmai pentru că România este un generator de securitate şi stabilitate în regiune şi un partener de încredere. Viitorul trebuie să fie la fel de consistent pentru menţinerea şi apărarea democraţiei şi a libertăţii într-o zonă tulbure".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mi se face scarba cand procurorul comunist cu apucaturi staliniste Macovei scoate pe gaura gurii cuvinte ca "democratie".. cred ca isi tine degetele incrucisate la spate cand vorbeste de rau totalitarismul baba asta perversa

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb