DELOITTE ROMÂNIA ŞI REFF ŞI ASOCIAŢII: Patria Bank a vândut creanţe neperformante către InvestCapital

T.T.
Bănci-Asigurări / 17 octombrie 2018

Radu Dumitrescu

Radu Dumitrescu

Deloitte România şi Reff şi Asociaţii, membră a reţelei globale Deloitte Legal, au asistat Patria Bank în vânzarea unui portofoliu de creanţe neperformante, constând în credite de consum negarantate acordate persoanelor fizice, în valoare nominală de aproximativ 245 de milioane de lei, către InvestCapital LTD, companie membră a Grupului KRUK, potrivit unui comunicat al Deloitte remis Redacţiei noastre.

Echipa de consultanţi financiari Deloitte România a asigurat servicii complete de asistenţă pentru structurarea tranzacţiei, pregătirea bazelor de date, planificarea şi coordonarea procesului de vânzare. Echipa a fost condusă de Radu Dumitrescu, Partener Servicii Suport în Tranzacţii, iar Bogdan Mazilu, Assistant Director, a asigurat coordonarea serviciilor de asistenţă financiară cu sprijinul consultanţilor Crina Ciudin şi Radu Constantin.

"Sperăm ca acest proiect să fie semnalul unui nou început într-o piaţă care a stagnat în ultimul an şi care necesită o adaptare la schimbările legislative cu impact semnificativ. Este important să ne aliniem tendinţelor europene, având în vedere un cadru de reglementare armonizat care să ofere posibilitatea menţinerii un sistem financiar sănătos", a spus Radu Dumitrescu, Partener Servicii Suport în Tranzacţii, Deloitte România.

Reff şi Asociaţii a fost implicată în toate etapele procesului competitiv de selecţie a unui cumpărător, de la structurarea juridică preliminară, la redactarea contractului de cesiune propus de către bancă potenţialilor investitori, precum şi pe parcursul sesiunilor de negociere. De asemenea, societatea de avocaţi va asista Patria Bank până la finalizarea formalităţilor post-transfer. Proiectul a fost condus de Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff şi Asociaţii, şi coordonat de Andreea Şerban, Managing Associate, cu implicarea Lorenei Roşia (Butuşină), Senior Associate, şi a Dianei Rotaru, Associate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb