Delta Air Lines deschide primul birou de emiteri bilete la Bucuresti

Comunicat Delta Air Lines
Ziarul BURSA #Companii / 16 februarie 2007

Delta Air Lines, Inc. a deschis oficial primul birou de emiteri bilete în Bucureşti. Noul birou are sediul în clădirea America House din Bd. N. Titulescu nr. 4-8, în apropiere de Piaţa Victoriei, în centrul de afaceri financiar şi comercial. Biroul va realiza operaţiuni de rezervare şi ticketing pentru pasagerii care doresc să achiziţioneze bilete de avion pentru zborurile Delta Air Lines. Rezervările se pot face si telefonic la numerele de telefon 021 31 33582 sau 021 31 DELTA.

Kimberley Long-Urbanetz, Manager Regional de Vânzări pentru Delta Air Lines, a declarat: "Suntem extrem de încântaţi de faptul ca biroul de vânzări Delta va fi localizat în apropierea Pieţei Victoriei. Deschiderea biroului Delta reflectă dorinţa de a oferi cele mai bune servicii clienţilor din România precum şi importanţa acordată pieţei româneşti."

Compania aeriana se pregăteşte să lanseze primul sau zbor direct între Bucureşti şi aeroportul JFK din New York pe 6 iunie 2007. Noua rută introdusă de Delta va reduce semnificativ timpul de călătorie între Bucureşti şi Statele Unite. De pe aeroportul JFK din New York, clienţii vor putea beneficia de legături convenabile în aceeaşi zi către mai mult de 40 de destinaţii turistice şi de afaceri din Statele Unite şi Canada printre care Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta, Boston, Orlando, Montreal şi Toronto.

Delta va opera cursa directă Bucureşti - New York cu aeronava Boeing 767-300ER cu o capacitate de până la 214 locuri, din care 35 de locuri la BusinessElite, clasa business premiata a companiei aeriene.

Delta Air Lines (OTC: DALRQ) oferă clienţilor mai multe destinaţii decât orice alta companiei aeriana din lume, prin serviciile sale Delta si Delta Connection către 304 destinaţii din 52 de ţări. Cu mai mult de 50 de noi destinaţii internaţionale introduse în ultimul an, Delta este compania aeriana internaţionala americană cu cea mai rapidă creştere şi lider al curselor trans-atlantice cu zboruri spre 31 de destinaţii. Către America Latina şi Caraibe Delta oferă aproximativ 600 de zboruri săptămânale spre 58 de destinaţii. Alianţele de marketing ale Delta permit, de asemenea, clienţilor să câştige şi să folosească puncte SkyMiles în mai mult de 14.000 de zboruri oferite de SkyTeam şi alţi parteneri. Delta este membru fondator al SkyTeam, o alianţă mondiala a companiilor de transport aerian, care oferă clienţilor zboruri şi servicii către un număr mare de destinaţii în întreaga lume. Incluzând membrii SkyTeam şi partenerii mondiali cu care Delta operează zboruri codeshare, sunt oferite zboruri către 453 de destinaţii din 97 de ţări din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb