"Denovo Medical" intră pe piaţa noastră

R.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 13 iunie 2006

Compania Denovo Medical lansează, începând din luna iulie, operaţiunile în România prin înfiinţarea unei reţele naţionale de distribuţie de produse dentare, oferta acoperind toată gama de echipamente, accesorii şi consumabile necesare dotării oricărui cabinet stomatologic. Investiţia iniţială a companiei se va ridica la 500.000 euro, în stocurile de produse, dar mai ales în capitalul uman, conducerea Denovo propu-nându-şi atingerea unei cote de piaţă de 15% după primul an de funcţionare şi o cifră de afaceri de cinci milioane euro pentru 2008.

Denovo Medical aduce un nou concept în piaţa românească de distribuţie, oferind clinicilor şi laboratoarelor stomatologice soluţii performante pentru excelenţa în afaceri. Este vorba despre un pachet complex de servicii logistice integrate, e-commerce, oferte tehnice personalizate, pachete "start-up" pentru deschiderea unui cabinet, livrare door-to-door şi asis-tenţă tehnică cu timp de intervenţie, respectiv de livrare, garantate, suport profesional concretizat prin consultanţă şi cursuri de training "hands-on", consiliere şi suport tehnic pentru instalarea şi exploatarea echipamentelor.

Alte noutăţi aduse de Denovo Medical pe piaţa românească a distribuţiei de produse dentare sunt ofertele de aplicaţii IT integrate necesare managementului cabinetului stomatologic şi gestionării relaţiei de afaceri cu Denovo, precum şi serviciile financiare diversificate (credit, rate, leasing).

Denovo Medical poate ajuta la deschiderea unui cabinet dentar, prin serviciile de finanţare a investiţiei iniţiale, necesare pentru o dotare completă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb