Deputaţii dezbat moţiunea simplă împotriva ministrului Lucian Bode

G.D.
Politică / 17 octombrie 2022

Deputaţii dezbat moţiunea simplă împotriva ministrului Lucian Bode

Deputaţii au început, astăzi, dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Lucian Bode, depusă de USR şi Forţa Dreptei şi intitulată "Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat". Moţiunea a fost stabilită iniţial pentru săptămâna trecută, însă a fost amânată la solicitarea ministrului. Votul se va da miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, notează News.ro.

Moţiunea simplă "Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat" a fost iniţiată de USR şi semnată de către deputaţii partidului Forţa Dreptei.

USR consideră că în cei aproape doi ani de mandat ca ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode a dovedit că prioritatea sa o constituie protejarea intereselor de partid şi ale şefului său direct Klaus Iohannis, nu interesul oamenilor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirma despre moţiunea simplă iniţiată de USR şi semnată de parlamentarii Forţa Dreptei împotriva sa că este "o şaorma cu de toate" şi este convins că aceasta nu va trece. Bode a precizat că nu are nicio emoţie în privinţa moţiunii şi promis că va arăta tot ceea ce face Ministerul de Interne, inclusiv în privinţa Schengen.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In parlament ar trebui votata suspemdarea lui iohannis pt ca spaga de la mercedes la el va ajunge . Bode este pt iohanis o unealta de care s-a folosit si de care se va debarasa cat de curand . Asa a procdat cu orban cu catu si cu multi altii. Ce este grav este fapul ca iohannis s-a dat mare luptator impotriva psd-uli pt ai prosti pe romani sa-l voteze pt al doile mandat . Dupa ce a obtinut al doilea mandat ia scos afara de la guvernare si ia adus pe cei de la psd . Dupa aces episod sau intamplat doua lucruri : iohannis nu a mai criticat deloc psd-ul desi inainte de alegeri o facea si de 3 ori pe zi

    Inal doile rand dupa ce a adus psd la guvernare nu a mai tinut nici o conferinta de presa la palatul cotroceni de frica sa nu fie intrebat de ziaristi despre gestul sau perversi las. Dar daca se intreaba cineva de ce ia scos iohannis pe cei de la usr de la guvernare va dezvalui si acest aspect . La justitie era ministru selian ion de l usr . In perioada respectiva trebuia facuta sel ectia pt sefia parchetului general, dnasi diicot . Stelia ion a vrut sa faca o sel ectie corecta pt sefia parchetelor .. Pe iohannis la deranjat acest aspect intruct are mari probleme cu cele 7 case pe care le-a cumparat cu acte false si cu bani a caror provenienta nu o poate justifica . Acum iohanis a cerut partidului unic psdpnl sa adopte legile justitiei de asa maniera incat faptele de coruptie sa se prescrie foarte repede adica dupa 6 luni . Acesta este presedintele romaniei si impreuna cu cei de la psdpnl si udmr actioneaza ca o banda de borfasi . Doar cei de la usr si de la forta dreptei l-i se opun . Sper ca la viitoarele alegeri sa fie drastic sanctionati de electorat. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb