Deputatul Eugen Bejinariu vrea să plece din PSD

Ziarul BURSA #Politică / 22 martie 2006

Deputatul social-democrat Eugen Bejinariu şi-a anunţat ieri intenţia de a demisiona din PSD, în semn de protest faţă de situaţia actuală din PSD. El a precizat că această intenţie se va materializa în perioada următoare. Bejinariu, care a fost ales în Parlament pe listele PSD+PUR, a precizat că doreşte să rămînă fidel electoratului său, intenţionînd să se înscrie în Partidul Conservator.

"Sunt un om de echipă, iar marile proiecte se lucrează în echipă, dar, în acest moment, prin ceea ce se întîmplă la vîrful partidului, nu mă mai regăsesc în această echipă. Preşedintele Mircea Geoană îşi trimite camarila în teritoriu pentru a face declaraţii gen Antonie Iorgovan, pentru ca mai apoi să se prefacă că-l pedepseşte", a afirmat Bejinariu, citat a Rompres. Întrebat dacă va fi urmat şi de alţi parlamentari social-democraţi, Eugen Bejinariu a precizat că "există o mare masă de oameni nemulţumiţi de exemplul celorlalte partide care îşi promovează tinerii şi care dau un mesaj către electorat". "La noi nu se doreşte nimic", a adăugat el. Deputatul PSD a subliniat că decizia îi aparţine şi nu are legătură cu demisia lui Adrian Năstase din funcţiile deţinute în partid şi la Camera Deputaţilor. El a fost însă iniţiatorul demersului prin care 80 de parlamentari l-au susţinut pe Adrian Năstase la preşedinţia forului legislativ.

Bejinariu şi-a exprimat încă o dată nemulţumirea vizavi de "etichetele" puse de Mircea Geoană acestor parlamentari pe care i-a calificat drept "golani şi derbedei". Potrivit unor surse din PSD, mai mulţi deputaţi iau în calcul demisia din partid, unii invocînd, între altele, atitudinea lui Mircea Geoană. Sursele citate susţin că numărul de deputaţi care ar dori să plece din PSD ar fi în jur de 30.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb