Deputatul USR, Nicu Fălcoi, a fost ales vicepreşedinte al Adunării Parlamentare NATO

G.D.
Politică / 22 noiembrie 2022

Deputatul USR, Nicu Fălcoi, a fost ales vicepreşedinte al Adunării Parlamentare NATO

În cadrul sesiunii anuale a Adunării Parlamentare NATO care s-a desfăşurat la Madrid în perioada 18-21 noiembrie 2022, deputatul USR de Timiş, Nicu Fălcoi, a fost ales în conducerea Adunării Parlamentare NATO, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Am fost ales vicepreşedinte al Adunării Parlamentare NATO, funcţie care mă onorează şi mă responsabilizează foarte mult, mai ales ţinând cont de perioada dificilă pe care o străbatem. Adunarea Parlamentară NATO este un liant şi un foarte important for de discuţie pentru teme şi subiecte fierbinţi de politică externă, apărare şi securitate, fiind un organism care reuneşte 269 membri din parlamentele celor 30 de ţări membre NATO, la care se adaugă delegaţi din 11 ţări asociate, 4 ţări asociate mediteraneene, precum şi 8 delegaţii parlamentare de observatori.

De-a lungul ultimilor şase ani am fost puternic implicat în activităţile Adunării Parlamentare NATO, din care am făcut parte ca membru al Delegaţiei permanente a României. Am activat în acest răstimp în Comisia de Apărare şi Securitate (DSC), al cărei vicepreşedinte sunt, în Mediterranean and Middle East Special Group (GSM) şi Ukraine-NATO Interparliamentary Council (UNIC) şi m-am implicat puternic în promovarea obiectivelor României.

M-am aflat permanent în dialog cu colegii din alte ţări, fapt care m-a făcut să cunosc în detaliu preocupările şi interesele lor, cât şi priorităţile şi iniţiativele care fac obiectul activităţii noastre.

Am susţinut cu implicare temele de politică externă de pe agenda USR şi am făcut cunoscută poziţia noastră fermă europeană şi euroatlantică. Calitatea de membru şi vicelider al grupului "Alianţa liberalilor şi democraţilor", grup din care şi USR face parte, a reprezentat pentru mine un sprijin important.

Le mulţumesc pe această cale tuturor colegilor care mi-au făcut onoarea de a-mi acorda încrederea şi susţinerea lor pentru acest mandat de vicepreşedinte al Adunării Parlamentare NATO", a transmis deputatul USR, Nicu Fălcoi în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb