DESPRE COMPLETURILE SPECIALIZATE ÎN CORUPŢIE: Iordache a sesizat CCR cu un conflict între Parlament şi ICCJ

M.I.
Anticorupţie / 25 martie 2019

Florin Iordache (Sursă foto: Twitter)

Florin Iordache (Sursă foto: Twitter)

Actualizare - Stelian Ion (USR): "Sesizarea CCR pe tema completurilor specializate în corupţie, un demers în sprijinul lui Dragnea"

stelian Ion a declarat la Parlament: "Cu regret observăm că instituţiile statului român sunt acaparate de infractori, sunt dirijate de infractori şi că toate preocupările acestor instituţii converg în interesul infractorilor. Este clar că este un demers în sprijinul lui Liviu Dragnea, în sprijinul încercărilor acestuia de a scăpa de condamnarea de trei ani şi jumătate la închisoare primită în primă instanţă. Este regretabil că se întâmplă lucrul acesta. Parlamentul României se bucură de cea mai proastă reputaţie între toate instituţiile statului român, avem o cotă de încredere de 10% şi asemenea demersuri nu fac decât să adâncească această neîncredere a oamenilor în Parlament, pentru că în loc să se ocupe de problemele reale ale cetăţenilor, Parlamentul, Camera Deputaţilor, Senatul, dar şi Guvernul susţinut de acest Parlament, ministrul Justiţiei, toţi aceştia se ocupă de rezolvarea problemelor penale ale lui Liviu Dragnea.".

-----

Actualizare - Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că Florin Iordache l-a informat înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD în legătură cu sesizarea la Curtea Constituţională cu privire la un conflict între Parlament şi Înalta Curte, liderul social-democraţilor menţionând că Iordache a considerat că nu s-a respectat legea în cazul completurilor specializate de trei.

"Am vorbit cu Florin Iordache astăzi, înainte de Comitetul Executiv. M-a informat că a luat această decizie vineri. L-am întrebat şi mi-a răspuns foarte simplu: în opinia lui, şi a făcut-o nu în numele Camerei Deputaţilor, ci ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru că în opinia lui este un conflict juridic de natură constituţională şi că acolo nu s-a respectat legea, care era obligatoriu să existe completuri specializate de trei. Asta am discutat, nu am stat înainte de CEx-ul în care finalizam lista (pentru europarlamentare - n.r.) să discutăm în detaliu", a precizat Dragnea.

-----

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a confirmat, astăzi, că a sesizat Curtea Constituţională privind un conflict între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie, conform Agerpres.

Sesizarea a fost făcută în perioada în care preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile lui Florin Iordache.

Conform deciziei publicate în data de 18 martie în Monitorul Oficial, atribuţiile de preşedinte al Camerei au fost delegate în perioada 16 - 24 martie 2019.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat săptămâna trecută într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ciordache - acest gunoi uman...

    Pe lângă oug 13 asta-i apa de ploaie. Iordache gandeste numai pentru binele aproapelui. Asa sa-i ajute Dumnezeu!

    Cum este posibil asa ceva! Si asta in preajma alegerilor! Infractorii astia n-au nimic sfint, n-au urma de rusine, n-au urma de bun simt. Nu-i intrereseaza ca premierul Japoniei vine in tara o data la o suta de ani, nu-i intereseaza ca regi, papi sau cine stie ce alte marimi ale lumii au programate vizite in tara noastra, nu-i intereseaza nimic, intorc oamenii din drum in cel mai nepoliticos si brutal mod cu putinta, totul doar ca sa faca ei niste ticalosii.

    Ce conducatori de tara sunt astia? 

    Cum se pot gindi ca mai pot fi vreodata alesi? 

    Ce asteapta poporul de la acesti infractori ticalosi?

    Cit mai asteapta poporul ceva de la acesti infractori ticalosi? Nu avem ceva bun de asteptata de la acesti ticalosi nemernici. Asa ca, deocamdata, lucrul cel mai bun pe care-l avem de facut este sa nu-i mai alegem. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb