DevTalks România revine şi anul acesta în Cluj-Napoca

Comunicate de presă / 12 septembrie

DevTalks România revine şi anul acesta în Cluj-Napoca

DevTalks România, cea mai amplă conferinţă dedicată developerilor şi profesioniştilor din industria IT din România, revine şi anul acesta în Cluj-Napoca şi aduce împreună 2.000+ participanţi la Cluj Innovation Park, pe 26 Septembrie, alături de 40+ speakeri internaţionali, dar şi locali.

De 4 ani, MassMutual Romania se implică activ în dezvoltarea pieţei locale de tehnologie, iar anul acesta va susţine ediţia cu numărul 7 a DevTalks Cluj-Napoca în calitate de Sponsor Principal, susţinând în vara acestui an şi ediţia din Bucureşti - pentru al treilea an, consecutiv, sub acelaşi rol.

Pentru evenimentul DevTalks Cluj-Napoca, organizatorii pregătesc 3 scene de conţinut tehnic, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte de actualitate din sfera tehnologiei, cum ar fi: Inteligenţă Artificială, Roboţi, IOT, Machine Learning, dar şi subiecte precum Java, Web, Mobile, DevOps, Securitate, etc.

Zona expo va cuprinde 20+ standuri ale partenerilor, dar şi diverse arii precum TechEdu Area, sau StartUp Alley, care vin să întregească evenimentul şi să alcătuiască împreună o experienţă tehnică completă. Organizatorii implementează aceste arii pentru al doilea an consecutiv, interesul participanţilor fiind tot mai mare.

În cadrul DevTalks Cluj-Napoca, MassMutual Romania va fi prezentă pe scena principală cu mai mulţi reprezentanţi. Mike Makar, Head of MassMutual Romania va deschide scena principală, iar Cristina Morariu - Head of Underwriting Tech and Subsidiaries va fi prezentă în cadrul panelului de pe aceeaşi scenă. Începând cu ora 14:50, Liana Sîrb - Director of Product at MassMutual Romania, împreună cu membrii echipei sale, Andrada Doduţ - Senior Java Developer şi Victor Gavrilă - Full Stack Developer, vor susţine o prezentare despre modul în care ETL poate fi folosit ca parte a platformei de migrare, pentru a extrage, transforma şi încărca în mod eficient datele, asigurând o migrare precisă a datelor între sisteme. MassMutual Romania va fi prezentă şi în zona expoziţională, unde participanţii se pot întâlni cu reprezentanţii companiei, pot savura o cafea la stand, şi totodată se pot bucura de o serie de surprize şi activări pregătite de companie în calitate de Sponsor Principal.

"La MassMutual Romania, considerăm că promovarea colaborării şi a schimbului de cunoştinţe este esenţială pentru a stimula inovaţia şi a ne menţine în fruntea unui peisaj tehnologic aflat în continuă schimbare. Susţinerea DevTalks Cluj, în calitate de Sponsor Principal, ne oferă nu doar ocazia de a interacţiona cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori, ci şi de a contribui la dezvoltarea comunităţii locale de IT. Suntem încântaţi să facem parte din aceste discuţii dinamice, să inspirăm idei noi şi să ne implicăm activ în conturarea viitorului tehnologiei." a declarat Mike Makar, Head of MassMutual Romania.

MassMutual Romania este o subsidiară a Massachusetts Mutual Life Insurance (MassMutual), cu focus pe tehnologie şi birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Compania contribuie la dezvoltarea de produse digitale şi soluţii tehnologice care oferă proprietarilor de poliţe şi clienţilor MassMutual o experienţă integrată. Misiunea companiei este de a ajuta MassMutual să îşi accelereze capacităţile digitale şi să îşi consolideze poziţia de lider de piaţă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb