DHL va investi în România trei milioane de euro în următoarele şase luni

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 1 octombrie 2007

DHL va investi în România trei milioane de euro în următoarele şase luni

Compania DHL, care activea­ză în domeniul curieratului, va investi în România trei milioane de euro în următoarele şase luni pentru a dezvolta flota, reţeaua regională şi pentru a extinde compania pe piaţa locală, a declarat vineri pentru NewsIn, directorul comercial al DHL România, Bogdan Obretin.

"DHL plănuieşte pe plan local investiţii de trei milioane de euro în dezvoltarea flotei şi a reţelei naţionale, precum şi în extinderea companiei pe piaţa locală. Acest demers confirmă planurile de dezvoltare pe termen lung ale DHL în Româ­nia", a declarat Bogdan Obretin.

Principala investiţie a DHL în prima jumătate a anului a cons­tat în achiziţionarea primului avion dedicat cargo din România, Boeing 757-200SF. Aeronava oferă cea mai mare capacitate de transport utilizată de companiile de profil pe piaţa locală, peste 30 de tone, aproape dublu faţă de capacitatea existentă până în momentul de faţă.

Obretin a mai spus că pentru întreg anul acesta DHL Româ­nia vizează o creştere a cifrei de afaceri de 30% faţă de 2006, de la 75,7 milioane lei (circa 21,5 milioane euro), până la circa 100 milioane lei (circa 30 milioane euro).

Pe primul semestru al aces­tui an, DHL România a înregis­trat o cifră de afaceri de 12,83 milioane de euro (circa 43 milioane de lei), ceea ce reprezintă o creştere de aproximativ 30% faţă de perioada cores­punzătoare a anului trecut, potrivit companiei.

DHL activează în România de 16 ani. În acest momente DHL România are peste 400 de angajaţi, o flotă de peste 230 de autovehicule şi o reţea proprie de 26 de centre de expedieri şi centre de servicii în peste 23 de oraşe mari din ţară. La nivel european DHL are o structură formată din 25.000 de vehicule şi 55 de puncte de sortare, care asigură realizarea a 250 de rute zilnice.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb