DIACONU, PRU:  "La vârful statului român sunt oameni finanţaţi de Soros"

Stelian Bădescu
Politică / 6 noiembrie 2016

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, a afirmat astăzi că la vârful statului român există mai multe persoane care primesc bani de la ONG-urile lui George Soros.

"Am văzut cu toţii în presă astăzi informaţii de o gravitate extraordinară legate de dezvoltarea unei reţele de ONG-uri finanţate de George Soros care urmăreşte acapararea statului român. Vedem la vârful statului român, la Administraţia Prezidenţială, că este implantat un om direct al lui George Soros, trimisul lui George Soros la Cotroceni - Sandra Pralong, vedem la Palatul Victoria, Guvernul României condus de un om al lui George Soros care face parte din Asociaţia Prietenii Europei - Dacian Julien Cioloş, vedem acest partid care este umflat artificial - Uniunea Soros în România, acest partid condus de Nicuşor Dan, om finanţat de George Soros", a spus Diaconu astăzi, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres. Acesta a adăugat că în zilele următoare PRU va prezenta dovezi concrete cu privire la banii transmişi de ONG-urile lui George Soros către diverşi decidenţi de la vârful statului român.

Diaconu a declarat că, în prezent, peste 6.000 de oameni din România sunt finanţaţi de ONG-urile lui Soros.

La rândul său, deputatul Sebastian Ghiţă a susţinut că PRU deţine documente care arată că peste 200 de milioane de dolari au fost folosiţi în ultimii ani pentru a "dezvolta capacităţile acestor ONG-uri".

Sebastian Ghiţă a afirmat: "Avem dovezile. Ne referim la facturi ale acestor ONG-işti transmise de dânşii sau de membri ai familiei, ordine de plată prin care aceşti bani au ajuns în România, avem chitanţe şi acte doveditoare, contracte semnate care demonstrează fără echivoc de data aceasta că mii de oameni din România participă la această infestare a instituţiilor statului".

El a susţinut că aceste ONG-uri doresc "să devină forţe politice şi să preia conducerea statului român".

Ghiţă a mai susţinut: "Numai în ultimii cinci ani documentele pe care le avem arată că sute de mii de dolari sau euro au ajuns la persoane precum Mungiu-Pippidi, Sandra Pralong, familia Pleşu, ministrul Ghinea, Cristina Guşeţ, mulţi oameni care până acum pretindeau a lucra voluntar în numele binelui românilor".

El a spus că în urmă cu peste 15 ani şi Mirel Palada, membru al PRU, a beneficiat de un grant de la Soros pentru a studia în străinătate, dar că acesta "vine în alegeri în mod democratic".

Sebastian Ghiţă a precizat: "Problema noastră nu este că acei oameni au primit nişte granturi sau că au mers în diverse locuri din Occident, ci că astăzi (...) aceşti oameni încearcă să se organizeze politic şi să ia puterea. (...) Mirel Palada nu participă la acest mod ocult de pune mâna pe putere în România şi de a ajunge la vârful statului român pe baza apartenenţei la ONG-urile lui Soros".

Preşedintele Senatului PRU, Lucian Bolcaş, a afirmat că astăzi este organizat "primul mare miting politic sorosist", făcând referire la mitingul PNL de lansare a candidaţilor liberali la alegerile parlamentare şi a programului de guvernare, unde este invitat să participe premierul Dacian Cioloş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb