Diana Şoşoacă a fost sancţionată de conducerea Senatului

G.U.
Politică / 26 aprilie 2021

Diana Şoşoacă a fost sancţionată de conducerea Senatului

Senatoarea Diana Şoşoacă este sancţionată cu avertisment scris, a decis, în şedinţa de astăzi, Biroul permanent al Senatului, hotărâre care va fi citită în plen, informează Agerpres.

Este pentru prima dată când Biroul permanent dă o astfel de sancţiune.

"Decizia Biroului permanent a fost de a accepta această sancţiune, un avertisment scris la adresa doamnei senatoare Diana Iovanovici Şoşoacă. Acest avertisment scris a fost aprobat în Biroul permanent, va fi citit şi în şedinţa de plen a Senatului de astăzi. Doamna senatoare are la dispoziţie 15 zile să conteste această decizie", a declarat preşedintele Senatului, Anca Dragu.

Ea a adăugat că avertismentul atrage după sine imposibilitatea senatorului Diana Şoşoacă de a reprezenta Camera superioară a Parlamentului în relaţii interne şi externe pentru o perioadă de trei luni, notează sursa citată.

"Acest avertisment scris atrage după sine imposibilitatea doamnei senatoare de a reprezenta Senatul României în relaţii interne şi externe pentru o perioadă de trei luni. Din păcate, este o situaţie nouă cu care ne confruntăm. Este prima şi sper ultima situaţie de acest gen în acest mandat, în această legislatură şi de la început am făcut apel la calm, la raţiune, pentru că suntem aici să dezbatem idei pentru cetăţeni. Nu suntem aici să ne insultăm, nu suntem aici să dăm acest ton agresiv al discursului public", a precizat Dragu.

În context, preşedintele Comisiei juridice, senatorul Iulia Scântei, a declarat că Dianei Şoşoacă i se reproşează "nerespectarea legilor în vigoare şi a prevederilor regulamentului, exercitarea în mod abuziv a mandatului, comportament injurios, calomniator, la adresa unor membri ai Senatului, în cadrul şedinţelor de plen şi încălcarea solemnităţii şedinţelor de plen prin nerespectarea regulilor privitoare la luarea de cuvânt".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. sper ca Diana Sosoaca sa nu se lase si sa le-o intoarca acestor viermi , deranjati din servilismul lor de lingatori de clante la straini ! are de un milion de ori mai multi sustinatori decat anonima scantei si acolitii !

    1. Probabil că urletele și acuzațiile fara noimă la adresa celorlalți fac parte din gândirea doamnei Sosoaca și a domnului anonim.

      Eu nu consider ok așa ceva. 

      Cei ce doresc un să îndrepte lucrurile greșite făcute de guvern de la nivelul de senatori trebuie sa o facă în in mod coerent, logic și cu decenta.

      Nu sunt de acord cu multe măsuri luate de guvern și cred că multe trebuie rezolvate în România, dar asta trebuie făcut printr-un discurs calm și logic. 

      care urlete si acuzatii fara noima ? hotilor si tradatorilor de neam nu trebuie sa le soptesti la ureche , trebuie sa le strigi revolta ! molfaiti toti aceleasi expresii de lemn cu decenta si altele . ce este indecent daca demasti jaful Romaniei ? adevarul este indecent , molustelor ?

      Adevarul este ca dj stelica nu urla, avea boxe. Asta cu boxele este politica moderna, urletele sunt din evul mediu. Acuzatii fara noima dar mai elegante vedem la făClotilda. Toti cei care se opun tentativelor ei de furt si distrugere sunt dusmani, acuzati.

    Putea și EA să meargă pe vârfuri să nu le tulbure somnul : e un fel de ,, ULTRAJ " și nu se face ....

    Bineeee....dar nu invața nimic

    ȘOȘOACĂ PREȘEDINTE !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb