DIN CAUZA COVID-19 Cuba a anulat toate evenimentele sportive din primul trimestru al anului 2021

G.U.
Internaţional / 15 ianuarie 2021

Cuba a anulat toate evenimentele sportive din primul trimestru al anului 2021

Institutul Naţional al Sporturilor (Inder) din Cuba a anunţat că a suspendat desfăşurarea tuturor competiţiile naţionale şi internaţionale programate în primul trimestru al anului 2021 din cauza crizei sanitare provocate de noul val de infectări cu COVID-19, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Decizia implică toate categoriile de vârstă şi toate ramurile sportive, inclusiv curse populare, festivaluri recreative, şi răspunde recomandărilor protocoalelor necesare pentru a putea face faţă pandemiei de coronavirus din ţară şi respectă prevederile stabilite pentru anularea sau amânarea competiţiilor şi evenimentelor de anul trecut, se arată într-un comunicat al Inder.

Printre competiţiile care erau în calendar în primul trimestru se numără campionatele naţionale de şah, fotbal, taekwondo şi baseball Under 23 şi de juniori, etc.

Acum câteva săptămâni, zece jucători din trei echipe participante la Seria Naţională de baseball din Cuba au fost testaţi pozitiv la SARS-CoV-2, ceea ce a provocat suspendarea jocurilor şi reprogramarea lor, notează sursa citată.

Cuba are în prezent o situaţie epidemiologică complexă care a forţat autorităţile sanitare să reia o serie de măsuri restrictive în Havana şi în alte regiuni ale ţării pentru a izola focarele de COVID-19 care au ridicat înregistrările zilnice la un număr record de peste 500 cazuri pozitive în ultimele două zile.

Acest al treilea val al bolii, atribuit nerespectării protocoalelor de izolare pentru călătorii care au sosit în ţară după redeschiderea aeroporturilor sale şi a sărbătorilor de sfârşit de an, a determinat apariţia a 3.660 de cazuri noi active, care a ridicat cuantumul total la 16.549 cazuri pozitive confirmate şi 160 decese.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb