Direct Pharma Logistics încheie primul trimestru din 2024 cu o cifră de afaceri de 11.1 milioane de euro

R.S.
Companii / 24 mai

Direct Pharma Logistics încheie primul trimestru din 2024 cu o cifră de afaceri de 11.1 milioane de euro

Grupul de companii farmaceutice Direct Pharma Logistics, format din Direct Pharma Logistics, Pharmalink şi Farmatop, dedicat implementării inovaţiilor pe piaţa medicală şi îmbunătăţirii vieţii pacienţilor, şi-a depăşit obiectivele propuse pentru primul trimestru al anului 2024 şi îşi propune noi obiective ambiţioase pentru viitor, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, comparativ cu primul trimestru al anului 2023, grupul Direct Pharma Logistics a înregistrat o creştere semnificativă a cifrei de afaceri şi a EBITDA. Cifra de afaceri a crescut cu 13%, în timp ce EBITDA a înregistrat o creştere semnificativă, de 21%.

"Aceste rezultate demonstrează succesul nostru în alegerea soluţiilor care răspund cel mai bine nevoilor reale ale pacienţilor şi în a aduce valoare adăugată tratamentelor medicale prin intermediul oamenilor din echipele noastre", spune Octavian Iacob, Co-fondator Direct Pharma Logistics.

Grupul continuă să îşi consolideze poziţia pe piaţa farmaceutică, prin inovaţii semnificative şi tratamente de ultimă generaţie. În decursul acestui trimestru, au fost introduse mai multe produse noi în portofoliul companiei, demonstrând angajamentul său continuu pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor din România. Creşterea anuală a portofoliului prin introducerea de produse noi, inovatoare, a fost de la început unul dintre obiectivele grupului.

"Misiunea noastră transcende simpla comercializare de produse. Scopul nostru principal este identificarea şi introducerea pe piaţa farmaceutică a inovaţiilor semnificative, care au potenţialul de a transforma şi îmbunătăţi calitatea vieţii pacienţilor. Această filosofie este inima strategiei noastre de dezvoltare şi reprezintă un angajament faţă de sănătatea şi bunăstarea comunităţilor. Performanţa financiară nu este decât un rezultat secundar al aprecierii şi încrederii pe care pacienţii, partenerii noştri şi piaţa le-au acordat produselor şi serviciilor noastre", adaugă Octavian Iacob, se menţionează în comunicat.

Un nou standard de excelenţă la aniversarea de zece ani a grupului

Rezultatele recente ale Direct Pharma Logistics au stabilit un nou standard de excelenţă, la aniversarea a zece ani de activitate. Realizările organizaţiei sunt recunoscute ca un efort de echipă. La începutul acestui an, grupul a atins şi borna de 100 de angajaţi.

"Această realizare este rodul dedicării şi muncii susţinute a întregii noastre echipe. Succesul este cu adevărat o lucrare colectivă. Această performanţă demonstrează dedicarea noastră pentru colaborarea inter-departamentală şi ne inspiră să continuăm să ne depăşim limitele în toate demersurile noastre viitoare. Suntem profund recunoscători pentru efortul şi angajamentul fiecărui membru al echipei. Împreună, ne-am permis să continuăm dezvoltarea sustenabilă a grupului nostru", spune Marius Mincă, CEO al companiei Pharmalink, se precizează în comunicat.

Grupul de firme are o structură logică, şlefuită în zece ani de existenţă. Direct Pharma Logistics este importator şi distribuitor la nivel naţional, Pharmalink este forţa de vânzări şi marketing a grupului, iar Farmatop este farmacia clinică dedicată unor grupuri de pacienţi cu boli cronice, care necesită tratamente de continuitate, de cel mai înalt nivel şi care au nevoie de acces la cele mai inovative soluţii pentru tratarea afecţiunilor lor.

Planurile şi estimările grupului pentru viitor

Cu un start solid în primul trimestru al anului 2024, Direct Pharma Logistics este optimist în privinţa atingerii obiectivelor sale financiare şi operaţionale pe termen scurt şi mediu. Borna de 50 de milioane de euro este următorul obiectiv, alături de menţinerea indicatorului EBITDA la nivel de două cifre procentuale şi creşterea cifrei de afaceri cu minim 10% anual.

Grupul se angajează să continue să se extindă şi să inoveze, aducând soluţii terapeutice avansate şi de încredere pe piaţa farmaceutică. Totodată, continuă să investească în colaborări strategice pentru a continua să reprezinte avangarda inovaţiei în domeniul sănătăţii, cu un impact pozitiv şi durabil asupra vieţilor pacienţilor.

Pentru viitor, se întrevăd noi linii de business pe piaţa locală şi nu numai, un proces complex de retehnologizare a infrastructurii IT şi un proiect pentru construirea unei noi locaţii pentru depozit, care să poată deservi activităţile grupului în următorii ani, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb